Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Παύλος Χαϊκάλης: "Ήταν ένα αστείο βιντεάκι και κάποτε γέλαγαν"

Αναφέρθηκε στο βίντεο με τον Πέτρο Φιλιππίδη!

7 Φεβρουαρίου 2021 14:50
Παύλος Χαϊκάλης:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το πρωί της Κυριακής 07/02, ο Παύλος Χαϊκάλης αναφέρθηκε σε όσα τον κατηγόρησε η ηθοποιός Ηλιάνα Αραβή, ενώ στη συνέχεια μίλησε για ένα βίντεο που έχει σχολιαστεί αρκετά τις τελευταίες ημέρες. Τι είπε για το βίντεο που είχε δημοσιεύσει με τον Πέτρο Φιλιππίδη;

Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός σημείωσε χαρακτηριστικά πως "έχει χαθεί η μπάλα. Δεν μπορούμε να το ελέγξουμε πια, δεν είναι διαχειρίσιμο. Βγαίνω να απαντήσω επί της ουσίας. Όποιος αισθάνεται ότι ακόμα και οι φράσεις τύπου "κουκλάρα μου" αποτελούν σεξουαλική παρενόχληση σε μια γυναίκα, τότε είμαστε όλοι ένοχοι".

Η απάντηση στις καταγγελίες

"Να κρυφτώ πίσω από το δάχτυλό μου; το θεωρώ λάθος. Δεν ακυρώνω τα λόγια της" είπε ο Παύλος Χαϊκάλης και συνέχισε: "Είπα στη συνέντευξή μου στο Mega ότι αυτά είναι γνωστά στο θέατρο. Εννοώ παλιά, ηθοποιούς που χαστούκιζαν ηθοποιούς.

Για ηθοποιούς που ξεφτίλιζαν την προσωπικότητα ηθοποιών. Όταν υπάρξει μια πράξη κατάχρησης εξουσίας, τον διώχνει από τη δουλειά γιατί δεν ικανοποιεί τις ορέξεις του".

"Την Ηλιάνα την είχα μαθήτρια. Την γνώρισα την Ηλιάνα 19 ετών. Έχω ευαισθησία στο θέμα της ηλικίας. Ήμουν ερωτευμένος μαζί της. Την φλέρταρα διακριτικά στην αρχή όπως είπε και η ίδια. Της το εξήγησα ευγενικά. Δεν της είπα θα αποδεχθείς τις ορέξεις μου για να σε στείλω στην οντισιόν.

Εκείνη ήταν κυρία. Απέφευγε ευγενικά. Αλλά εγώ δεν τα παρατάω εύκολα. Μιλούσαμε στο τηλέφωνο. Όλο αυτό τον καιρό δεν την είχα προσβάλει ποτέ ως γυναίκα. Φτάνουμε στο περιβόητο τηλεφώνημα. Εκφράστηκα έντονα συναισθηματικά.

Όταν μιλάς σε μια γυναίκα και της λες για τον πόθο σου τότε μπορεί να ξέφυγα. Της ζητάω δημόσια συγγνώμη. Και στον πατέρα της και στη μητέρα της. Ίσως ήρθε σε πίεση. Όταν μου είπε σας βλέπω σαν τον μπαμπά μου σταμάτησα.

Και μετά στη σχολή λέει ότι την αγνόησα. Να δεχτώ το λάθος στην έκθεση του ερωτισμού μου αλλά δεν θα χρεωθώ την “πτώση του Βυζαντίου" είπε μεταξύ άλλων για την καταγγελία.

"Zητάω δημόσια συγγνώμη αν έχω υπερβεί τα όρια. Να βρούμε τα όρια του φλερτ και της σεξουαλικής παρενόχλησης" κατέληξε ο Παύλος Χαϊκάλης.

Παύλος Χαϊκάλης: Η απάντηση για το βίντεο με τον Φιλιππίδη

"Δεν υπάρχουν στοιχεία και δε μπορώ να κρίνω ονοματικά κάτι, ξέρω μονάχα ότι αν βγουν κάποια πράγματα που θα βγουν την επόμενη εβδομάδα, νομίζω πως θα κοκκινήσουν και οι πέτρες" πρόσθεσε ο ηθοποιός.

"Θέλω, επίσης, να καταγγείλω το αρρωστημένο μυαλό που σε αυτό το βίντεο που είχαμε κάνει με τον Πέτρο λένε ότι σήμερα κάνουμε σάτιρα πάνω στα θύματα της σεξουαλικής κακοποίησης. Που ήταν ένα αστείο βιντεάκι και κάποτε γέλαγαν. Επειδή τα πράγματα τα βλέπουμε κάτω από τη μία οπτική σήμερα, δεν μπορώ να το διαχειριστώ".

Δείτε τη συνέντευξή του στο παρακάτω βίντεο:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share