Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

"Κ@@λ@ μου; Τι κάνεις μ@@ν@ρ@ μου;" - Ηθοποιός βγάζει χυδαία μηνύματα στην φόρα!

"Ήταν το 2011, ήμουν ακόμα ανήλικη"

6 Φεβρουαρίου 2021 20:28
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

H Ελληνοαμερικανίδα ηθοποιός και σεναριογράφος Sky Maddas, ηθοποιός και σεναριογράφος, κατήγγειλε μέσω twitter διάσημο ηθοποιό και στενό φίλο του αντίστοιχου που βρέθηκε πρόσφατα στο νοσοκομείο ενώ δίνει στη δημοσιότητα μηνύματα που της έστελνε το 2011, όταν εκείνη ήταν ακόμα ανήλικη.

Όπως αναφέρει «Είδα το βίντεο με τους κυρίους να κοροϊδεύουν αισχρά τα θύματα σεξουαλικής κακοποίησης / βιασμού στο twitter. Τότε θυμήθηκα αυτά τα μηνύματα. Θυμήθηκα πόσο άσχημα είχα νιώσει, πόσο ντράπηκα, πόσο δεν ήθελα να προσβάλω τον πολύ ηθοποιό» έγραψε στο πρώτο μήνυμά της και συνέχισε:

 Ηθοποιός βγάζει χυδαία μηνύματα στην φόρα!

«Αύγουστος του 2011. Χτυπάει το μέσεντζερ και βλέπω το όνομα του συγκεκριμένου κυρίου. Είχα ταχυπαλμία. Από μικρή ήθελα να γίνω ηθοποιός και εκείνη την περίοδο έβλεπα φανατικά το 50-50, μια από τις αγαπημένες μου ελληνικές σειρές, ακόμα και σήμερα.

Ντράπηκα αλλά αναρωτιόμουν τι να απαντήσω σ’ αυτά τα μντ που έλαβα. Σκεφτόμουν τι να γράψω να μην προσβάλλω! Σκεφτόμουν και σε ποιες φωτός μου αναφερόταν. Γιατί φώτο με κιλοτακια δεν είχα ανεβάσει ποτέ σε κανένα σοσιαλ μου μιντια.

Είχα ανεβάσει φωτογραφίες μιας φίλης μου με μαγιό το καλοκαίρι του 2011 και είχα ανεβάσει μια φώτο με τα πόδια μου για να δείξω το χρώμα που έκανα. Ήταν η πρώτη φορά που κάποιος με έβλεπε σαν αντικείμενο του σεξ».

Πηγή: pronews.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share