Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024

"Σπόντα" του Χάρη Βαρθακούρη για τον Ανδρέα Μικρούτσικο: "Σε αυτή την εκπομπή θα μπορείς να μιλήσεις"

Υπήρχαν τελικά εντάσεις;

30 Ιανουαρίου 2021 22:15

Χάρης Βαρθακούρης: Την πρεμιέρα του έκανε σήμερα Σάββατο 30 Ιανουαρίου η εκπομπή "Σου Κου Family" όπου και ειπώθηκαν αρκετά πράγματα στην παρέα της εκπομπής. Επίσης σημειώνεται ότι η Αντελίνα Βαρθακούρη κάποια στιγμή "ξέσπασε" με το σύζυγό της.

Συγκεκριμένα ο Χάρης Βαρθακούρης καλωσόρισε στην παρέα του "Σου Κου Family" την ψυχολόγο Ελπίδα Γεωργακοπούλου όπου και της είπε ότι θα μιλάει ελεύθερα.

Αναζωπυρώνονται οι φήμες για την κόντρα Μικρούτσικου - Βαρθακούρη.

Χάρης Βαρθακούρης: Η "σπόντα" για τον Αντρέα Μικρούτσικο

Ειδικότερα μία από τις ενότητες της νέας εκπομπής της Αντελίνας και του Χάρη Βαρθακούρη είναι τα ψυχολογικά θέματα που θα επιμελείται η ψυχολόγος Ελπίδα Γεωργακοπούλου. Κατά την διάρκεια της συζήτησης ο Χάρης Βαρθακούρης δεν παρέλειψε να πετάξει την σπόντα του για τον Ανδρέα Μικρούτσικο, υπονοώντας ότι στο Big brother δεν άφηνε την ίδια να μιλήσει.

Ο παρουσιαστής ανέφερε για την συμμετοχή της Ελπίδας στην εκπομπή: «Να πούμε όμως ότι η Ελπίδα σε αυτήν την εκπομπή θα μιλάει, θα ακούγεται και θα συμμετέχει και δεν θα χρειάζεται να με κοιτάξει 50 φορές για να της πω πες μια κουβεντούλα γιατί…» Όταν η Αντελίνα αναφέρθηκε στον Ανδρέα Μικρούτσικο, η Ελπίδα απάντησε ότι δεν είναι θέμα δικό του αλλά ότι η ροή είναι γρήγορη και κάποιοι της έλεγαν αν τελικά έχει φωνή και μιλάει.

Όπως φαίνεται ο Χάρης Βαρθακούρης διατηρεί την απορία του αν υπάρχει κόντρα ανάμεσά τους.

Δείτε το βίντεο:

Σου Κου Family: Πρεμιέρα με τραγούδι και… φιλιά για Χάρη και Αντελίνα Βαρθακούρη

Πρεμιέρα με τραγούδι, φιλιά και κέφι έκανε η εκπομπή «Σου Κου Family» στον ΣΚΑΪ, με τους Χάρη και Αντελίνα Βαρθακούρη να υποδέχονται το τηλεοπτικό κοινό σε ένα εντυπωσιακό πλατό.

Ο Χάρης Βαρθακούρης ερμήνευσε ένα κομμάτι αφιερωμένο στο Σαββατοκύριακο, μαζί με την μπάντα της εκπομπής η οποία θα βρίσκεται εκεί κάθε εβδομάδα.

Λίγο αργότερα μπήκε στο πλατό και η Αντελίνα η οποία… Δείτε περισσότερα στο Youweekly.gr.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share