Δευτέρα, 08 Μαρτίου 2021

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Λούκας Γιώρκας

Ποια η κατάστασή του;

25 Ιανουαρίου 2021 18:15
Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Λούκας Γιώρκας
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο διακομίστηκε ο Λούκας Γιώρκας, με την κατάσταση της υγείας του να έχει επιδεινωθεί τις τελευταίες ώρες, χωρίς πάντως να προκαλεί σπουδαία ανησυχία.

Λούκας Γιώρκας: Αυτή είναι η κατάσταση της υγείας του

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά ο τραγουδιστής διακομίστηκε στο νοσοκομείο, καθώς στη διάρκεια των γυρισμάτων του νέου του βιντεοκλίπ, έπαθε υποθερμία αφού βρέθηκε για αρκετή ώρα κάτω από νερό.

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα, έπειτα από ώρες γυρίσματος, να χάσει τις αισθήσεις του, με Ελληνίδα ηθοποιό επίσης να μεταβαίνει στο νοσοκομείο.

Δημήτρης Κουφοντίνας: Πίσω στο νοσοκομείο με ισχυρή αστυνομική συνοδεία

Δημήτρης Κουφοντίνας: Δύσκολα είναι τα πράγματα με τον Δημήτρη Κουφοντίνα διότι για ακόμη μία φορά οδηγήθηκε στο νοσοκομείο.

Συγκεκριμένα ο Δημήτρης Κουφοντίνας οδηγήθηκε εκτάκτως στο νοσοκομείο της Λαμίας λόγω της κατάστασης της υγείας του που έχει επιβαρυνθεί από την απεργία πείνας που κάνει τον τελευταίο καιρό.

Ο Δημήτρης Κουφοντίνας πήγε πάλι στο νοσοκομείο.

Δημήτρης Κουφοντίνας: Δύσκολη η κατάσταση της υγείας του

Ειδικότερα με συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης, έφτασε λίγο πριν τις 12:30’ το μεσημέρι της Τετάρτης 20 Ιανουαρίου στα Επείγοντα του Νοσοκομείου Λαμίας ο πολυισοβίτης Δημήτρης Κουφοντίνας. Ο καταδικασμένος για τα εγκλήματα της «17Ν», έχει ξεκινήσει απεργία πείνας από τις 8 Ιανουαρίου για τη μεταγωγή του από τις αγροτικές Φυλακές στις Φυλακές Δομοκού και η υγεία του έχει επιβαρυνθεί σημαντικά.

Για την ασφαλή διακομιδή του στο Νοσοκομείο που έγινε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και την παραμονή του σε αυτό, συμμετέχουν πολλοί αστυνομικοί, όπως αναφέρει το lamiareport. Θυμίζουμε ότι είχε βρεθεί και πάλι στο Νοσοκομείο το Σάββατο 16 Ιανουαρίου, αλλά είχε αρνηθεί οποιαδήποτε παροχή βοήθειας και επέστρεψε λίγη ώρα αργότερα με ασθενοφόρο και πάλι στη Φυλακή.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share