Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο η Γιούλικα Σκαφιδά

Τι συνέβη;

20 Ιανουαρίου 2021 21:13
Εσπευσμένα στο νοσοκομείο η Γιούλικα Σκαφιδά
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Εσπευσμένα διακομίστηκε στο νοσοκομείο η Γιούλικα Σκαφιδά, η οποία ένιωσε φρικτούς πόνους και η ανάγκη να μεταβεί ήταν άμεση.

Γιούλικα Σκαφιδά: Για αυτό το λόγο μετέβη στο νοσοκομείο

Η πρωταγωνίστρια της δραματικής σειράς «Έξαψη» κοινοποίησε μια φωτογραφία της από το κρεβάτι του νοσοκομείου, γράφοντας απογοητευμένη «2021 you suck», ενώ με επόμενη ανάρτησή της ενημέρωσε για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, με τις εξελίξεις στε σειρά όπου συμμετέχει να είναι καταιγιστικές.

Γιούλικα Σκαφιδά νοσοκομείο

«Ο κολικός νεφρού είναι από τους χειρότερους πόνους που έχω βιώσει. Με τη βοήθεια των γιατρών και του νοσηλευτικού προσωπικού, είμαι καλύτερα και τώρα επιστρέφω στην “Έξαψη”. Ευχαριστώ για την αγάπη» έγραψε η ηθοποιός. Σημειώνεται ότι και πέρυσι η Γιούλικα Σκαφιδά είχε νοσηλευτεί για λίγες ημέρες, αφού το συγκεκριμένο πρόβλημα την ταλαιπωρεί εδώ και αρκετό καιρό.

Γιούλικα Σκαφιδά Έξαψη

Έξαψη: Λίγα λόγια για τη νέα σειρά του MEGA

Πώς ανατρέπονται ζωές συμβιβασμένες στην όμορφη καθημερινότητά τους; Πώς οι άνθρωποι μπορούν να οδηγηθούν σε πράξεις που μέχρι και πριν λίγο δεν τις είχαν φανταστεί; Η «ΕΞΑΨΗ» ένα δυνατό ερωτικό δράμα με έντονο αστυνομικό στοιχείο, σε σενάριο Τίνας Καμπίτση και σκηνοθεσία Βασίλη Τσελεμέγκου έρχεται σήμερα Δευτέρα 4 Ιανουαρίου και κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη στις 21:00 στο MEGA να δώσει τις απαντήσεις.

Η ιστορία διαδραματίζεται ένα καυτό καλοκαίρι στο Ναύπλιο. Βλέμματα. Σιωπές. Μυστικές συναντήσεις και παρεξηγήσεις. Η απόπειρα δολοφονίας μιας δημοσιογράφου θα προκαλέσει αναταράξεις. Το ερωτικό πάθος δύο ανθρώπων που συναντιούνται τυχαία θα φέρει τα πάνω κάτω σε δυο γάμους. Άνθρωποι σε πλάνη θα κονταροχτυπηθούν με τον χειρότερο εχθρό τους, τον εαυτό τους.

Η σύγκρουση των ηρώων με την πραγματικότητα θα τους αναγκάσει να ξεπεράσουν κάθε όριο και να κοιτάξουν βαθιά μέσα τους, στα πιο καλά κρυμμένα μυστικά. Ζωές υποταγμένες στη ρουτίνα της καθημερινότητας επαναστατούν και τα «φρένα» των ηρώων σπάνε με απρόβλεπτες συνέπειες.

Μέχρι που είναι διατεθειμένοι να φτάσουν για να ζήσουν τον μεγάλο έρωτα; Ο Αλέξανδρος Κριμιζής (Τάσος Νούσιας), στην προσπάθειά του να μην δυσαρεστεί την οικογένειά του χάνει τον εαυτό του και ζει μια ζωή που δεν του ταιριάζει με την Εβίτα Αξιώτη (Ιωάννα Παππά) που είναι μία τελειομανής σύζυγος και μητέρα που θέλει τον μικρόκοσμό της σε τάξη και την έχει επιβάλλει τόσο στον εαυτό της όσο και τους γύρω της.

Η Κλαίρη Αμοιράλη (Αναστασία Παντούση), μία νεαρή γεωπόνος που είναι παντρεμένη με τον χειριστικό και καταπιεστικό Γιάννο (Κίμων Κουρής) αφήνεται σ’ ένα μοιραίο πάθος με ολέθριες συνέπειες… Άραγε θα καταφέρει να απολαύσει τον έρωτα και την ζωή και να ξεπεράσει τους εφιάλτες της παιδικής της ηλικίας;

Ερωτική, γεμάτη πάθος, αγωνία, ανατροπές κι εκπλήξεις, αλλά πάνω από όλα βαθιά ανθρώπινη και συγκινητική, η «ΕΞΑΨΗ» υπόσχεται ένα ταξίδι στον συναισθηματικό κόσμο καθημερινών ανθρώπων που ρισκάρουν για τον έρωτα αφήνοντας πίσω τους τη ζωή που πίστευαν ότι τους άξιζε.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share