Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Τανιμανίδης: Και επίσημα στον Ant1 με την Φάρμα - Όλα όσα είπε ο παρουσιαστής

Την πρώτη του συνέντευξη ως μέλος του καναλιού έδωσε σήμερα ο παρουσιαστής

25 Ιανουαρίου 2021 15:10
Τανιμανίδης: Και επίσημα στον Ant1 με την Φάρμα - Όλα όσα είπε ο παρουσιαστής

Σάκης Τανιμανίδης: Την επόμενη επαγγελματική του στέγη έκανε και επίσημα γνωστή ο Σάκης Τανιμανίδης, ο οποίος από δω και στο εξής θα ανήκει στην οικογένεια του ANT1, καθώς θα παρουσιάζει το ριάλιτι επιβίωσης «Φάρμα».

Ο Σάκης Τανιμανίδης ήταν ο πρώτος καλεσμένος του τηλεοπτικού διδύμου Φαίη Σκορδά - Γιώργος Λιάγκας, οι οποίοι έκαναν σήμερα μαζί νέα αρχή στο Πρωινό. Ο παρουσιαστής μάλιστα, έδωσε την πρώτη του συνέντευξη ως νέο μέλος του ANT1, αφού όπως δήλωσε και ο ίδιος «Του έκανε του κλικ» αυτό το κανάλι.

Η Φάρμα άλλωστε είναι ένα τηλεοπτικό προϊόν που του ταιριάζει μιας και μοιάζει με το Survivor το οποίο όπως αποκάλυψε του λείπει. Δείτε παράλληλα και ποιος πρώην παίκτης του Survivor 1 αναμένεται να μπει στο παιχνίδι.

Σάκης Τανιμανίδης: «Δυσκολευτήκαμε να κάνουμε παιδάκι! Δεν θυμάμαι πόσες ήταν οι προσπάθειες»

Ο παρουσιαστής που υπέγραψε στον ΑΝΤ1 και θα παρουσιάσει τη Φάρμα, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στις δυσκολίες που αντιμετώπισαν μέχρι να μείνει έγκυος η γυναίκα του. Επίσης, τηλεφωνικά μίλησε και η μητέρα του κυρία Ματούλα, η οποία αποκάλυψε το πώς της ανακοίνωσε ο γιος της ότι θα γίνει γιαγιά.

«Δυσκολευτήκαμε αρκετά. Σε αριθμό δε θυμάμαι πόσες ήταν οι προσπάθειες. Όταν παντρευτήκαμε είπαμε να κάνουμε ένα παιδάκι. Δεν ήρθε τόσο εύκολα. Πέρασε καιρός. Ξέρω για όλα τα ζευγάρια πως είναι δύσκολο, αλλά ήρθε και μετά τα ξεχνάς όλα. Αυτό πέφτει κυρίως πάνω στη γυναίκα. Η γυναίκα είναι αυτή που κάθε μήνα κάνει το τεστ. Το κάνει προσωπικό, το κάνει δικό της. Ο άντρας απλά είναι δίπλα και περιμένει. Λάθος της να το προσωποποιεί.

Δεν είναι μπαμ και κάτω. Και όλα καλά να είναι, υπάρχει ένα ποσοστό επιτυχίας. Δε ζήσαμε κάποιο δράμα. Δυσκολευτήκαμε να κάνουμε παιδάκι, όπως χιλιάδες κόσμος. Αυτό που θέλω να πω στον κόσμο είναι ότι και αν δυσκολεύονται να κάνουν παιδί, αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα θα το λύσουν οι γιατροί και αν δεν υπάρχει, κάποια στιγμή θα έρθει. Και όταν θα έρθει θα είναι σα να μη πέρασε μια μέρα. Όταν το μάθαμε πιάσαμε τα ζουμιά» ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο Σάκης Τανιμανίδης.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share