Δευτέρα, 01 Μαρτίου 2021

Εκτός εαυτού η Ζήνα Κουτσελίνη: "Δεν είμαι άτομο της κωλοτούμπας" - "Αν ήμουν στο..." (video)

Χρειαζόταν να τα πει

21 Ιανουαρίου 2021 20:32
Εκτός εαυτού η Ζήνα Κουτσελίνη:
Από Βασίλης Κατσιαούνης

Ζήνα Κουτσελίνη: Όλα στη φόρα φαίνεται ότι τα έβγαλε η γνωστή παρουσιάστρια σχετικά με το γεγονός που έγινε πριν λίγο καιρό με την συνέντευξη που θα έδινε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Επίσης η παρουσιάστρια πρόσφατα λύγισε δημοσίως όπου και έκανε μία μεγάλη αποκάλυψη.

Συγκεκριμένα η Ζήνα Κουτσελίνη εμφανίστηκε στην τηλεοπτική εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, το "The 2night Show", όπου και έκανε την αποκάλυψη γιατί είχε αποχωρήσει την προηγούμενη φορά από την εκπομπή του.

Τα αποκάλυψε όλα

Ζήνα Κουτσελίνη: Το ξέσπασμα της παρουσιάστριας

Ειδικότερα καλεσμένη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν χθες η Ζήνα Κουτσελίνη, η οποία πριν λίγο καιρό ήταν να εμφανισθεί ξανά στο «The 2night show» και έφυγε, αφού πέρασε από το δωμάτιο με τις Σφήκες.

Αυτή τη φορά αποφάσισε να απαντήσει για το λόγο που αποχώρησε από το γύρισμα λέγοντας ότι «επειδή δεν είμαι της κωλοτούμπας, ούτε άλλα είπα ούτε άλλα θα πω, επειδή σέβομαι τα τρία αυτά κορίτσια που ξεκινούν τώρα στην τηλεόραση, θα τους δώσω μια συμβουλή σαν τη Ζήνα του κοντρόλ.

Αν ήμουν στο κοντρόλ, άστο καλύτερα… Θα πω ότι όλα αποκτούν υπεραξία, όταν σεβαστείς την πορεία του άλλου ακόμα κι αν ο άλλος είναι μια πόρνη. Αν ήμουν πόρνη θα ήθελα να έχω κι άλλο σεβασμό», είπε η Ζήνα Κουτσελίνη.

«Υπερέβησαν τα εσκαμμένα, με ενόχλησε ένα ερώτημα της Χρύσας Κατσαρίνη. Με ρώτησε αν βλέπω το Tik Tok και λέω “ξέρω το Tik Tok” και μου λέει σήκω να μας κάνεις ένα χορευτικό. Ε, δεν είμαι μαϊμού κοπελίτσα μου. Σήκω σε μια παρέα και κάνε Tik Tok, δεν είναι αστείο. Τώρα άμα μου πεις να χορέψω, θα χορέψω» είπε.

Και πρόσθεσε: «Ο τρόπος που λες κάτι, είναι αυτό που κάνει τον άνθρωπο δυνατό ή αδύναμο… Και άλλα θα μπορούσα να πω. Αυτό είναι το τίποτα μπροστά σε όσα συνέβησαν εκείνη τη μοιραία βραδιά».

Δείτε το βίντεο:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share