Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Συγκλονίζει και η Μαίρη Συνατσάκη: «Τρεις φορές με έχουν παρενοχλήσει ερωτικά»

Αποκάλυψη μετά από όσα είπε η Σοφία Μπεκατώρου

20 Ιανουαρίου 2021 23:06
Συγκλονίζει και η Μαίρη Συνατσάκη: «Τρεις φορές με έχουν παρενοχλήσει ερωτικά»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συγκλονίζει με τα λεγόμενά της η Μαίρη Συνατσάκη, η οποία μετά και τη νέα «βόμβα» της Σοφίας Μπεκατώρου περί σκανδάλου κακοποίησης στην ιστιοπλοΐα, αποκάλυψε πως έχει πέσει θύμα ερωτικής παρενόχλησης τρεις φορές.

Η Μαίρη Συνατσάκη με βίντεο που ανέβασε στο κανάλι της στο Youtube, αποκάλυψε ότι η ίδια έχει πέσει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης τρεις φορές. Το βίντεο έχει τίτλο «Γιατί μίλησε τώρα η Σοφία» είναι ο τίτλος του βίντεο που μοιράστηκε η παρουσιάστρια στο κανάλι της στο Youtube.

Μαίρη Συνατσάκη: Το «ξέσπασμά» της μετά την αποκάλυψη της Σοφίας Μπεκατώρου

«Εγώ προσωπικά έχω υπάρξει τρεις φορές θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης στη ζωή μου. Κάθε φορά που θέλω να μιλήσω σε κάποιον δικό μου άνθρωπο γι’ αυτό , αναγνωρίζω πάρα πολλά από τα στοιχεία που διάβασα. Θέλω να το υποτιμήσω, θέλω να πω ότι δεν ήταν τόσο σημαντικό όσο κάτι άλλο που έχει συμβεί κάπου αλλού, δεν είμαι πάρα πολύ σίγουρη ότι αυτό ήταν αλλά μήπως ήταν και γι’ αυτό το συζητάω», τόνισε η παρουσιάστρια και πρόσθεσε: "Το πρώτο σκηνικό έγινε όταν ήμουν 7 ή 8 χρονών και το άλλο όταν έγινε 17. Θυμήθηκα αυτά τα περιστατικά πολλά χρόνια αργότερα και αφού είχα ξεκινήσει από τα 19 μου ψυχοθεραπεία, το θυμήθηκα σαν έκλαμψη, έσκασε κάποια στιγμή στο μυαλό μου ως πληροφορία σε ένα ψυχοθεραπευτικό session που είχα κάνει. Το τελευταίο περιστατικό που συνέβη ήταν τον Σεπτέμβρη που μας πέρασε και χαίρομαι που τη στιγμή που συνέβη σήκωσα το τηλέφωνο και πήρα δύο ανθρώπους να τους το πω».

Έκανε το επόμενο βήμα η Μαίρη Συνατσάκη - "Συγγενείς" με τον Νίκο Μουτσινά

Η Μαίρη Συνατσάκη έκανε γνωστό το επόμενο βήμα στη ζωή της. Το ανακοίνωσε η ίδια μέσα από μια ανάρτηση στο Instagram. Έτσι, θα έχει μια νέα "συγγένεια" με τον Νίκο Μουτσινά...

Συγκεκριμένα θα σκηνοθετήσει το καινούργιο τραγούδι «Τέρμα Τα Ψέματα» των Alcatrash, του γκρουπ που εμφανίζεται στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, που σαρώνει σε τηλεθέαση. Το γκρουπ είναι πλέον μια οικογένεια με τον Μουτσινά, άρα και η Μαίρη θα είναι το νέο μέλος της.

«Σκηνοθεσία λοιπόν... αυτό είναι το νέο μου πρότζεκτ και γι αυτά εδώ τα αγόρια τρέχω τόσες μέρες! Είναι η πρώτη μου φορά πίσω από τις κάμερες και η πρώτη φορά που σκέφτομαι, εμπνέομαι, οραματίζομαι κάτι για την εικόνα κάποιου άλλου και όχι για την δική μου. Θα σας πω λεπτομέρειες πολύ σύντομα αλλά προς το παρόν “Τέρμα Τα Ψέματα”! Αυτή είναι απόλυτη τραγουδάρα του καλοκαιριού και έρχεται από τους καλλιτέχνες “μου” @alcatrash.band» έγραψε η Μαίρη Συνατσάκη.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share