Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ο Τάκης Ζαχαράτος μεταμορφώθηκε σε… Ματίνα Παγώνη! (Video)

Θα κλάψετε από τα γέλια!

13 Ιανουαρίου 2021 07:34
Ο Τάκης Ζαχαράτος μεταμορφώθηκε σε… Ματίνα Παγώνη! (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τάκης Ζαχαράτος: Έχει βαλθεί να χαρίσει απλόχερα γέλιο ο Τάκης Ζαχαράτος με τις αξεπέραστες μιμήσεις που ανεβάζει στο Ιnstagram.

Μετά την... αποκάλυψη του τι είπαν η Άννα Βίσση και η Δέσποινα Βανδή στα παρασκήνια του J2US σύμφωνα με τη δική του εκδοχή, σειρά είχε ένα πολύ γνώριμο τηλεοπτικό πρόσωπο, η πρόεδρος των νοσοκομειακών γιατρών, Ματίνα Παγώνη.

Φτιάχτηκε, λοιπόν, για να της μοιάζει και το αποτέλεσμα είναι αν μη τι άλλο ξεκαρδιστικό! Ωστόσο ο Τάκης Ζαχαράτος προχώρησε σε μια απίστευτη αποκάλυψη για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει και δεν ήξερε κανείς!

"Η Ματίνα Παγώνη ξεσπά! Ε- λυσσάξατε πια! Διασωληνωμένη από κανάλι σε κανάλι!" γράφει στη λεζάντα του βίντεο που ανήρτησε στην προσωπική σελίδα του στο Instagram, ο Ζαχαράτος.

Μεταξύ άλλων αναφέρει "Απόκριες δεν θα κάνουμε! Είναι δυνατόν με τα στοιχεία που έχουμε στα χέρια μας, να γίνονται καρναβάλια; Μας χορεύει τσάμικο ο κορονοϊός και το μόνο που σας νοιάζει είναι να καρναβαλιστείτε; Όσο καρναβαλιστήκατε, καρναβαλιστήκατε! Γιατί όλο αυτό που ζούμε, δεν είναι καρναβάλι; Χρειάζεται να ντυθούμε;"

YFSF: Αυτή είναι η επιτροπή του show μεταμφιέσεων στον ΑΝΤ1 (Video)

Το αγαπημένο show «Your face sounds familiar» επιστρέφει στον ΑΝΤ1 σε εκδοχή all stars και μέσα από την εkπομπή της Κατερίνας Καινούργιου «Ευτυχείτε» στο OPEN, ο δημοσιογράφος Γιάννης Πουλόπουλος αποκάλυψε ποια θα είναι θα πρόσωπα που θα αποτελούν την κριτική επιτροπή.

Έτσι λοιπόν η κριτική επιτροπή θα αποτελείται σύμφωνα με πληροφορίες από τους Τάκη Ζαχαράτο, Μιχάλη Ρέππα, Δημήτρης Σταρόβα και Μιμή Ντενίση, ενώ παράλληλα σας είχαμε αποκαλύψει και τα 10 πρόσωπα που θα λάβουν μέρος στο διαγωνιστικό κομμάτι.

Δείτε το βίντεο:

Your Face Sounds Familiar

Το Your Face Sounds Familiar είναι τηλεοπτικό σόου μιμήσεων που μεταδίδεται από τον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1. Πρόκειται για την ελληνική προσαρμογή του ισπανικού Tu Cara Me Suena που ξεκίνησε το 2011 και έχει προβληθεί σε 42 χώρες παγκοσμίως.

Η πρεμιέρα έγινε στις 14 Απριλίου του 2013, με παρουσιάστρια τη Μαρία Μπεκατώρου σε όλους τους κύκλους. Το show προβάλλεται σε live επεισόδια όπου δέκα καλλιτέχνες (τραγουδιστές και ηθοποιοί) καλούνται να ενσαρκώσουν διάφορους αστέρες της εγχώριας ή διεθνούς μουσικής σκηνής. Η επιλογή γίνεται τυχαία μέσω ενός buzzer στο τέλος κάθε live).

Για κάθε εμφάνιση, οι διαγωνιζόμενοι εκπαιδεύονται για μία εβδομάδα από τους καθοδηγητές της εκπομπής οι οποίοι τους μαθαίνουν πώς να μιμηθούν τον καλλιτέχνη στη φωνή (vocal coach), στη χορογραφία (χορογράφος) και στις κινήσεις (acting coach).

Ο κάθε διαγωνιζόμενος βαθμολογείται αρχικά από την κριτική επιτροπή, έπειτα από τους υπόλοιπους διαγωνιζόμενους (κάθε ένας έχει το δικαίωμα να δώσει πέντε θετικούς πόντους) και τέλος από το κοινό, μέσω ψηφοφορίας. Ο νικητής κάθε επεισοδίου καλείται να προσφέρει τα έσοδα από την ψηφοφορία του κοινού σε ένα φιλανθρωπικό οργανισμό της επιλογής του. Επίσης, δεν γίνεται αποχώρηση.

Η πέμπτη σεζόν μεταδίδεται μαγνητοσκοπημένα και όχι live, ενώ αντί για το τηλεοπτικό κοινό ψηφίζει το κοινό που είναι κάθε φορά στο στούντιο. Επίσης, στην επιλογή του buzzer προστέθηκαν οι δοκιμασίες "Battle Of The Stars", που είναι αναμέτρηση δύο διαγωνιζόμενων μεταμφιεσμένων στην ίδια διασημότητα, και το "YFSF Duet", που είναι ντουέτο διαγωνιζόμενων.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share