Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ιωάννα Μαλέσκου: Μίλησε ανοιχτά για τον Αργυρό (Video)

Τι αποκάλυψε για την φημολογούμενη σχέση τους

10 Ιανουαρίου 2021 16:59
Ιωάννα Μαλέσκου: Μίλησε ανοιχτά για τον Αργυρό (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Για πρώτη φορά η Ιωάννα Μαλέσκου, μίλησε ανοιχτά για τον Κωνσταντίνο Αργυρό μετά τις φήμες που τους θέλουν ζευγάρι, έπειτα από την εμφάνιση τους στην μουσική εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά», όπου σύμφωνα με κάποιους που βρέθηκαν εκεί υπήρξε φλερτ ανάμεσα τους.

Ο Γρηγόρης Μπάκας συνάντησε την παρουσιάστρια και του έκανε δηλώσεις, οι οποίες προβλήθηκαν το πρωί της Κυριακής 10/1 στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα».

«Θα τα διαβάζει αυτά ο Κωνσταντίνος και θα χαμογελάει! Όχι, δεν υπάρχει κάτι! Όπως κοιτούσα όλο τον κόσμο που ήταν πλησίον μου, έτσι κοιτούσα και τον Κωνσταντίνο», δήλωσε η Ιωάννα Μαλέσκου απαντώντας έτσι στις φήμες που κυκλοφορούν.

«Οπτικά για πολλούς ανθρώπους λέμε ότι μπορεί να ταιριάζουν φυσιογνωμικά ενδεχομένως, αυτό δε σημαίνει ότι έχουν και κάτι», συμπλήρωσε η παρουσιάστρια.

«Καυτές» αποκαλύψεις από την Ιωάννα Μαλέσκου: «Εγώ θέλω τον άντρα να...» (Video)

Η Ιωάννα Μαλέσκου με αφορμή δήλωση του Πέτρου Λαγούτη, που είπε πως δε θα έκανε ξανά σχέση με ηθοποιό, μίλησε για μία σχέση που είχε στο παρελθόν και το γεγονός ότι δεν μπορούσε να καταλάβει τα ωράρια της. Ενώ, θυμηθείτε το μαγικό διπλό τσιφτετέλι που έδειξε γιατί η Ιωάννα Μαλέσκου είναι η πιο «καυτή» παρουσιάστρια.

«Εμένα μου είχε συμβεί αυτό με παλιότερη σχέση μου. Μου είχε συμβεί γιατί δε μπορούσε να καταλάβει απόλυτα το πρόγραμμά μου, τον τρόπο που εγώ λαμβάνω υπόψιν μου τον τρόπο που εγώ δουλεύω. Στην τηλεόραση δούλευα. Ήτανε υπάλληλος με συγκεκριμένο ωράριο» είπε χαρακτηριστικά και αποκάλυψε τι τελικά την ελκύει στους άντρες.

«Πάντως εγώ νομίζω πως δεν θα ήθελα σύντροφο από τον ίδιο κλάδο. Δεν το έχω φανταστεί. Εγώ θέλω τον άντρα να μπορώ να τον θαυμάζω, να ξέρω πως μπορώ να ακουμπήσω στις πλάτες του. Και δε δίνω και πολύ μεγάλη σημασία στην εξωτερική εμφάνιση. Με κερδίζει χαμόγελο, βλέμμα, αλλά κυρίως αυτή η εσωτερική σιγουριά και ο δυναμισμός ενός ανθρώπου» και κατέληξε λέγοντας:

«Αν μπορώ να τον θαυμάζω. Θέλω να θαυμάζω τους ανθρώπους γύρω μου. Και όχι μόνο τους ανθρώπους στις ερωτικές μου σχέσεις. Αλλά και τους ανθρώπους που έχω πλάι μου. Τους συνεργάτες μου, τους φίλους μου. Τότε είμαι ευτυχισμένη. Διαφορετικά…»!

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share