Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Το μαγικό… διπλό τσιφτετέλι που έδειξε γιατί η Ιωάννα Μαλέσκου είναι η πιο «καυτή» παρουσιάστρια

Μοναδικό το λίκνισμά της

19 Νοεμβρίου 2020 12:41
Το μαγικό… διπλό τσιφτετέλι που έδειξε γιατί η Ιωάννα Μαλέσκου είναι η πιο «καυτή» παρουσιάστρια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ιωάννα Μαλέσκου είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες στην ελληνική τηλεόραση και πολλοί τη θεωρούν, δικαίως, ως την πιο «καυτή» παρουσιάστρια, κάτι που μας απέδειξε στην εκπομπή «Love It» με ένα μαγικό «διπλό» τσιφτετέλι.

Η πανέμορφη παρουσιάστρια από την Κρήτη σηκώθηκε και έκανε αυτό το φοβερό λίκνισμα, όπως έκανε και μια έτερη ξανθιά που τρέλανε τον κόσμο, με αφορμή την παρουσίαση ενός επικού βίντεο, το οποίο έδειχνε τους κορυφαίους χορούς διάσημων Ελλήνων σε ψυχαγωγικές, και όχι μόνο, εκπομπές.

Η παραγωγή του ΣΚΑΪ ξεκίνησε, εκεί, να παίζει το τραγούδι «Ανάβεις φωτιές» και η Μαλέσκου, φυσικά, ανταποκρίθηκε, με τα άσματα να διαδέχονται το ένα το άλλο, όπως και τα φοβερά… κουνήματα της παρουσιάστριας, η οποία επέδειξε τις ικανότητές της και σε αυτό τον χορό, όπως και της ανταπόκρισής της στο σκληρό εθνικό τηλεοπτικό σκηνικό.

Δείτε το βίντεο:

Γυπαετός από τους λίγους: Γκρεμίζει το πλατό του «Ρουκ Ζουκ» με το τσιφτετέλι του - Θα κλάψετε από τα γέλια

Πήγε για να παίξει αλλά κατέληξε να… λικνίζεται σε ρυθμούς τσιφτετελιού ξεσηκώνοντας παίκτες και κοινό με το τσιφτετέλι του.

Ο παίκτης της ομάδας «Τα αθώα κουτάβια», μόνο αθώος δεν αποδείχτηκε αφού πριν σύρει τον χορό, φρόντισε να ενημερώσει τη Ζέτα πως είναι «φωτιά». Και δεν έμεινε στα λόγια!

Χωρίς δεύτερη σκέψη σηκώθηκε και ξεκίνησε τα τσιφτετέλια με το στούντιο να μετατρέπεται σε πίστα και την παρουσιάστρια να αδυνατεί πλέον να συγκρατήσει τα γέλια της. Η αλήθεια είναι, πάντως, πως το’ χει.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share