Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024

Οριστικό τέλος στο γάμο της Ζέτας Μακρυπούλια και του Μιχάλη Χατζηγιάννη - "Βόμβα"

Πήραν οριστικά την απόφαση!

9 Ιανουαρίου 2021 15:27
Οριστικό τέλος στο γάμο της Ζέτας Μακρυπούλια και του Μιχάλη Χατζηγιάννη -
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Οριστική απόφαση πήραν για το γάμο τους η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, με το ζευγάρι να βάζει τέλος στο ζήτημα αυτό, έχοντας μάλιστα φτάσει πολύ κοντά στα σκαλιά της εκκλησίας.

Από… σαράντα κύματα έχει περάσει το ζευγάρι και δεν είναι και λίγες οι αναποδιές που του έτυχαν. Αν και η σχέση τους μετράει πάνω από δέκα χρόνια, πολύ νωρίς είχαν σκεφτεί να κάνουν το βήμα, άσχετα πως τελικά καθυστέρησαν πολύ περισσότερο από το αναμενόμενο.

Πολλά ήταν τα δημοσιεύματα που το 2011 ήθελαν την Ζέτα Μακρυπούλια και τον Μιχάλη Χατζηγιάννη να παντρεύονται σε ένα όμορφο εκκλησάκι του 15ου αιώνα. Η είδηση είχε κάνει το γύρο του διαδικτύου εκείνη την εποχή, ωστόσο το ζευγάρι δεν την είχε επιβεβαιώσει ποτέ από τους ίδιους.

Μακρυπούλια - Χατζηγιάννης χωρισμός

Το αγαπημένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz θα παντρευόταν στην πατρίδα του τραγουδιστή και στην εκκλησία Παναγία του Σκαλιού. Η ημερομηνία που είχε οριστεί ο γάμος ήταν η 29η Σεπτεμβρίου.

Η γνωστή σήμερα ως η "Παναγία του Σκαλιού", η εκκλησία της Παναγίας της Θεοτόκου είναι ένα εντυπωσιακό μεσαιωνικό κτίσμα του 15ου αιώνα και στολίδι της περιοχής Αγγλαντζιάς. Αρχικά ήταν σκαμμένη στο βράχο, εκεί που βρίσκεται η σημερινή εκκλησία, όπου και χτίστηκε από κάτοικο της περιοχής Αγλαντζιάς, από τον Ιπποκράτη Βεροπλίδη. Μιας και αναφερθήκαμε στο ζευγάρι, διαβάστε εδώ τι έγινε με τη Ζέτα Μακρυπούλια στο Ρουκ Ζουκ.

Ζέτα Μακρυπούλια - Μιχάλη Χατζηγιάννη: Έβαλαν πωλητήριο στο παλάτι τους!

Πούλησαν το παλατάκι που έχτιζαν η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης στη Βόρεια Εύβοια, διότι η οικονομική κρίση, τους ανάγκασε να… του βάλουν πωλητήριο.

Η ερωτική φωλιά που ονειρεύονται να ολοκληρώσουν, "πάγωσε" και όπως θα δείτε στις φωτογραφίες , που τραβήχτηκαν το 2014, οι εργασίες σταμάτησαν. Το ζευγάρι, φαίνεται ότι ψάχνει αγοραστή για το σπίτι, που βρίσκεται ακόμα στα μπετά.

Οι δυο τους είχαν αγοράσει αυτό το μεγάλο κτήμα στον Γαλατσώνα, της Βόρειας Εύβοιας καθώς είχαν μαγευτεί από την τοποθεσία, όταν τους είχε καλέσει ένας φίλος του Μιχάλη Χατζηγιάννη. Η ιδέα για ένα σπίτι εκεί, μόλις λίγες ώρες μακριά από την Αθήνα έμοιαζε μαγική. Μετά, ήρθε η κρίση στην Κύπρο και τα άλλαξε όλα…

Βέβαια, οι δυο τους, που ζουν στη Γλυφάδα -δείτε εδώ το σπίτι τους-, έχουν ακόμα δύο σπίτια για να κάνουν τις εξορμήσεις τους. Ένα στην Πάρο και ένα στην Αράχωβα ενώ προετοιμάζονται πυρετωδώς, για τα νέα επαγγελματικά τους βήματα.

Δείτε το σπίτι:

σπίτι Χατζηγιάννη - Μακρυπούλια

Χατζηγιάννης - Μακρυπούλια βίλα

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share