Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Έξαλλη η Ζέτα Μακρυπούλια: Την τρέλαναν στο «Ρουκ Ζουκ»

Γνωρίζατε την... Άννα Καρενίδου;

5 Ιανουαρίου 2021 19:46
Έξαλλη η Ζέτα Μακρυπούλια: Την τρέλαναν στο «Ρουκ Ζουκ»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Άναυδοι έμειναν όλοι με την αντίδραση της Ζέτας Μακρυπούλια, καθώς βρέθηκε σε έξαλλη κτάσταση με αυτό, που άκουσε στον αέρα.

Η παρουσιάστρια έμεινε άφωνη με τις απαντήσεις παίκτριας στον τελικό του Ρουκ Ζουκ, που κλήθηκε να κατονομάσει πέντε διάσημες Άννες, σε άλλο ένα ξεκαρδιστικό περιστατικό πέραν προηγούμενων περιπτώσεων.

Ζέτα Μακρυπούλια αντίδραση Ρουκ Ζουκ

Η Ζέτα Μακρυπούλια έμαθε την... Άννα Καρενίδου

Η αρχηγός της ομάδας, η οποία σημειωτέον κέρδισε στο πρώτο μέρος του «Ρουκ Ζουκ» και βρέθηκε στον τελικό, αδυνατούσε να ψελλίσει οποιοδήποτε άλλο όνομα πλην της Άννας Βίσση.

Μάταια η Ζέτα Μακρυπούλια προσπαθούσε να τη βοηθήσει προκειμένου να βρει κάποια ηθοποιό ή κάποια ηρωίδα μυθιστορήματος με αυτό το όνομα.

Τα πράγματα όμως χειροτέρεψαν όταν η παίκτρια με απίστευτη βοήθεια από την παρουσιάστρια του «Ρουκ Ζουκ» βάφτισε την ηρωίδα του Τολστόι με ελληνικό επίθετο, αποκαλώντας τήν Άννα Καρένινα, Άννα Καρενίδου.

Χρειάστηκαν περισσότερα από δέκα λεπτά προκειμένου η Ζέτα Μακρυπούλια να οδηγήσει την αρχηγό της ομάδας στο όνομα της Άννας Φόνσου, ενώ μάταια προσπάθησε να την κάνει να θυμηθεί εκείνο της Άννας Μαρίας Παπαχαραλάμπους, παρότι κατονόμασε τη σειρά «Ψίθυροι Καρδιάς».

Όσο δε για «Το Ημερολόγιο της Άννας Φρανκ», αυτό δεν θύμιζε τίποτα στη φοιτήτρια Νομικής. Πρέπει, ωστόσο, να σημειώσουμε πως ούτε οι συμπαίκτες της κατάφεραν να ονοματίσουν κάποιο άλλο πρόσωπο, πέραν της Άννας Βίσση.

Ποια Ζέτα Μακρυπούλια: Αυτή η γυναίκα είναι ο μεγάλος έρωτας του Μιχάλη Χατζηγιάννη!

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μπορεί να θέλει να κρατάει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο, πριν από μερικές ώρες δημοσίευσε ένα πολύ τρυφερό βίντεο με την αδερφή του, το οποίο έφερε και την αντίδραση της νύφης της, Ζέτας Μακρυπούλια.

Ο τραγουδιστής θέλησε να μιλήσει με τα πιο όμορφα λόγια για την... διαβάστε την συνέχεια στο Youweekly.gr!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share