Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Πριγκίπισσα Νταϊάνα - ανατριχιαστική αποκάλυψη: Τι έβαλαν μαζί της στο φέρετρο πριν τη θάψουν; 

Για πρώτη φορά στο φως!

6 Ιανουαρίου 2021 13:16
Πριγκίπισσα Νταϊάνα - ανατριχιαστική αποκάλυψη: Τι έβαλαν μαζί της στο φέρετρο πριν τη θάψουν; 
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ήταν πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής 31 Αυγούστου 1997, όταν η πριγκίπισσα Νταϊάνα πέθανε στο νοσοκομείο Pitié-Salpêtrière στο Παρίσι.

Λίγες ώρες νωρίτερα το αυτοκίνητο που τη μετέφερε είχε τρακάρει στο τούνελ Pont de l’Alma. Η πριγκίπισσα Νταϊάνα, ο σύντροφός της Ντόντι Αλ Φαγέντ και ο οδηγός Henri Paul πέθαναν στο αυτοκινητιστικό δυστύχημα. Μοναδικός επιζών ήταν ο σωματοφύλακάς της Trevor Rees-Jones.

Όσα προηγήθηκαν και όσα ακολούθησαν έχουν γίνει αντικείμενο ντοκιμαντέρ για τη ζωή της πριγκίπισσας. Η θλίψη που σκόρπισε ο θάνατός της, οι απαιτήσεις να επιστρέψει η βασίλισσα Ελισάβετ από το Balmoral και οι γιοι της στην πομπή της κηδείας της!

Πριγκίπισσα Νταϊάνα φέρετρο

Λίγες ημέρες πριν από την 20ή επέτειο του θανάτου της βγήκαν στο φως περισσότερες λεπτομέρειες. Έγινε γνωστό, ότι ο βοηθός της, Paul Burrell ήταν επιφορτισμένος με το να πάει ορισμένα αντικείμενα στο νοσοκομείο.

Δόθηκαν σε νοσοκόμα τα ρούχα και τα προϊόντα και ζητήθηκε να της βάλουν το ροζάριο της μητέρας Τερέζα στα χέρια της. Εκτός από το ροζάριο έβαλαν στα χέρια της και μια φωτογραφία των γιων της. Μια φωτογραφία που είχε πάντα μαζί στην τσάντα της. Μιας και αναφερθήκαμε στην πριγκίπισσα, διαβάστε εδώ μια αποκάλυψη που έγινε μετά το διαζύγιο της.

Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Αυτός είναι ο "άγνωστος" ανιψιός της

Άφωνες έμειναν όλες με τον ανιψιό της πριγκίπισσας Νταιάνα, Λούις Σπένσερ. Ο 24χρονος Λούις, μπορεί να μην είναι γαλαζοαίματος, ανήκει, όμως, με την ευρεία έννοια στη βασιλική οικογένεια. Είναι αριστοκράτης, σέξι και το κυριότερο single.

Συγκεκριμένα, ο Λούις είχε πάει στο γάμο του πρίγκιπα Χάρι, με τη μητέρα του και τις δύο από τις τέσσερις αδελφές του, και όπως ήταν αναμενόμενο τράβηξε τα γυναικεία βλέμματα.

Τα δε μηνύματα στο twitter ξεκίνησαν να πέφτουν βροχή: «Από τη στιγμή που δεν μπορώ πια να έχω τον πρίγκιπα Χάρι, τα μάτια μου είναι στον ξάδερφό του Λούις Σπένσερ» ή «Νομίζω ότι είμαι ερωτευμένη. Επιτρέψτε μου να γίνω η κοπέλα σας» είναι ενδεικτικά σχόλια της έξαψης των κοριτσιών στη θέα του γοητευτικού νεαρού.

ανιψιός πριγκίπισσας Νταϊάνα

Και τα σχόλια για τα μάτια του Λούις Σπένσερ συνέχισαν να πέφτουν βροχή. Ο Λούις είναι ξάδερφος του Χάρι, το πιο μικρό παιδί του Έρλ Σπένσερ με την πρώτη του γυναίκα Βικτόρια. Οι γονείς του χώρισαν το 1997, τη χρονιά θανάτου της πριγκίπισσας Νταϊάνα.

Ο πρίγκιπας Χάρι παραμένει κοντά στους συγγενείς του από την πλευρά της μητέρας του και προσπαθεί να επισκέπτεται συχνά τα ξαδέλφια του, όπως και ο Ουίλιαμ.

Τέλος, όποια τον παντρευτεί θα μένει στο σπίτι του πατέρα του Λούις, του Δούκα Σπένσερ, το περίφημο Althrop, ένα εντυπωσιακό βρετανικό αρχοντικό. Κάποια στιγμή ο Λούις θα κληρονομήσει τον τίτλο του πατέρα του και άρα η γυναίκα του θα είναι Κόμισσα. Μιας και αναφερθήκαμε στην πριγκίπισσα Νταϊάνα, διαβάστε εδώ καυτές μαρτυρίες για τη ζωή της.

Δείτε το βίντεο:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share