Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Έξαλλος ο Γιώργος Παπαδάκης: Άγριο «ξέσπασμα» εναντίον Κωστόπουλου-Λιόλιου για το Ντουμπάι

Λογικά κι αυτός θα ζηλεύει που δεν μπορεί να κάνει Πρωτοχρονιά στο Ντουμπάι...

4 Ιανουαρίου 2021 20:00
Έξαλλος ο Γιώργος Παπαδάκης: Άγριο «ξέσπασμα» εναντίον Κωστόπουλου-Λιόλιου για το Ντουμπάι
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έξαλλος ήταν ο Γιώργος Παπαδάκης για το πρωτοχρονιάτικο πάρτι πολλών Ελλήνων celebrities στο Ντουμπάι, με το «ξέσπασμά» του να αφορά τον Πέτρο Κωστόπουλο, την Κατερίνα Λιόλιου και την… υπόλοιπη παρέα.

Ο γνωστός δημοσιογράφος, που αποκάλυψε και... τον αντικαταστάτη στην εκπομπή του, περιέγραψε πώς πέρασε τις φετινές γιορτές με τα αγαπημένα του πρόσωπα, ενώ δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στις τελευταίες εξελίξεις του κορονοϊού που αφορούν τον εμβολιασμό, του οποίου είναι και υπέρμαχος.

«Θα κάνω το εμβόλιο από τους πρώτους. Το μόνο καλό που μου έχει κάνει αυτή η ιστορία είναι ότι έχω μιλήσει με πάρα πολλούς επιστήμονες. Δεν πιστεύω ότι όλοι αυτοί είναι βαλτοί, όπως επίσης μου τη βαράει στο κεφάλι που άνθρωποι που έχουν όλο το δικαίωμα να αμφιβάλλουν και να αρνηθούν να κάνουν το εμβόλιο, μη βγαίνουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και μιλάνε σαν λοιμωξιολόγοι. Υπάρχουν οι επιστήμονες, οι καλλιτέχνες, οι δημοσιογράφοι. Μην μπερδεύουμε τη γραβάτα με το σώβρακο», δήλωσε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος.

Γιώργος Παπαδάκης: Το δημόσιο «ξέσπασμα» για τις διακοπές των celebrities στο Ντουμπάι

Δεν θα μπορούσε όμως και να μην ερωτηθεί και για το θέμα των ημερών που δεν είναι άλλο από την επιλογή διάσημων Ελλήνων να περάσουν τις ημέρες της Πρωτοχρονιάς στο Ντουμπάι, με τον ίδιο να απαντάει αυστηρά στην ερώτηση της Φαίης Σκορδά για το αν θα πήγαινε αν του γινόταν πρόταση. "Σε "τρώει" τώρα. Ο καθένας έχει δικαίωμα να κάνει τις επιλογές του και να πάει όπου θέλει, όχι στο Ντουμπάει, αλλά την ίδια στιγμή που δεν μπορείς να φύγεις εσύ για να πας στο Κιλκίς για να είσαι με τους γονείς σου, είτε να έρθουν εκείνοι από το Κιλκίς στην Αθήνα, γιατί να πάει η Μπέλλα στο Ντουμπάι; Γιατί αυτός ο διαχωρισμός;" δήλωσε μεταξύ άλλων.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share