Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Πέτρος Κωστόπουλος για το ταξίδι στο Ντουμπάι: «Τα έξοδα ήταν πληρωμένα, δεν έχω λεφτά... »

Όλα όσα είπε

4 Ιανουαρίου 2021 15:54
Πέτρος Κωστόπουλος για το ταξίδι στο Ντουμπάι: «Τα έξοδα ήταν πληρωμένα, δεν έχω λεφτά... »
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τις τελευταίες μέρες έχει ξεσπάσει σάλος με τους Έλληνες celebrities που πέρασαν στο Ντουμπάι τις ημέρες των Χριστουγέννων, μεταξύ των οποίων είναι και ο Πέτρος Κωστόπουλος, τη στιγμή που μέχρι και ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, άφησε τα δικά του «καρφιά» περί… Αράχωβας.

Ο πρώην εκδότης είχε μία συνομιλία με την Σταματίνα Τσιμτσιλή, την οποία η γνωστή παρουσιάστρια της εκπομπής Happy Day του Alpha, μετέφερε το πρωί της Δευτέρας.

«Για την προσωπική του ζωή είναι πολύ χαρούμενος και το είχε ανάγκη να είναι ευτυχισμένος. Αυτό που μου ζήτησε εμένα προσωπικά, αν μπορούμε να πούμε, είναι ότι εκεί ήταν με όλα τα έξοδα πληρωμένα από την εταιρία στην οποία δουλεύει.

Πέτρος Κωστόπουλος

Δεν ήταν με δικά του έξοδα, γιατί δεν έχει τα χρήματα να πληρώσει ένα τέτοιο ταξίδι για εκείνον και τη σύντροφό του σε αυτή τη φάση της ζωής του.

Τα τελευταία χρόνια δουλεύει σε μια εταιρία που έχει μετοχές στο Nammos Dubai. Είχε 2.000 με 3.000 Έλληνες, εκτός από τους σελέμπριτις, γιατί υπήρχε η δυνατότητα να μείνουν σε χαμηλού μπάτζετ ξενοδοχεία. Γινόταν χαμός! Τον πείραξαν πιο πολύ τα σχόλια που του έλεγαν ότι είναι χρεοκοπημένος και εκείνος πάει διακοπές στο Ντουμπάι» είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Κάρφωσε» Κωστόπουλο-Λιόλιου ο έξαλλος Λάκης Γαβαλάς: «Μήπως να ήμουν κι εγώ Ντουμπάι;»

Έξαλλος ήταν ο Λάκης Γαβαλάς, ο οποίος έριξε τα «καρφιά» του για τον Πέτρο Κωστόπουλο και την Κατερίνα Λιόλιου, που περνούν τις διακοπές τους στο Ντουμπάι, με τον γνωστό σχεδιαστή να επισημαίνει, ότι είναι προκλητικό να κάνουν αναρτήσεις τη στιγμή, που ο ελληνικός λαός δοκιμάζεται.

Με μία ανάρτησή του στο instagram, από την είσοδο του Α.Τ. Συντάγματος, ο Λάκης Γαβαλάς μοιράστηκε τον εκνευρισμό και την απογοήτευσή του, για την υποχρεωτική παρουσία του στην Αστυνομία την 1η κάθε μήνα, 8 χρόνια μετά την αποφυλάκισή του.

Λάκης Γαβαλάς: Έξαλλος στην ανάρτηση για Κωστόπουλο-Λιόλιου

«Καλησπέρα φίλοι μου καλό μήνα και καλή χρονιά γεμάτη χαρές αγάπες ελπίδες για καλυτέρευση… ????????

Όπως κάθε πρώτη του μήνα, έτσι και σήμερα έδωσα το παρών στο αστυνομικό τμήμα που ανήκω αυτό πίσω από το μέγαρο Μαξίμου, μιας και είμαι ύποπτος φυγής…

Πόσο ρεζίλι χώρα έχουμε ύστερα από 8 χρόνια που έχω βγει από την φυλακή να πρέπει να παρουσιάζομαι κάθε μήνα μπας και τους φύγω..

Μήπως και που με έχουν εδώ τι με κάνουν?

Την περιουσία που τους δίνω στην Κάντζα και την κατασπαράζουν οι γύφτοι? Τι την κάνουν?

Πόσο άχρηστη είναι αυτή η χώρα?

Μήπως έπρεπε και γω να είμαι Dubai, έτσι για να δίνω το καλό παράδειγμα στη χώρα μου που ενώ πάσχει οικονομικά, εγώ βοηθάω τους άραβες να γίνουν πιο πλούσιοι???

Όχι δεν έχω τίποτα με τον κόσμο που πάει εκεί ή οπουδήποτε, μ’ εμένα τον μαλ@@@ τα έχω που σκέπτομαι την χώρα μου παρ ’όλο που με καταδίκασαν οι τεχνικοί της…

Δυστυχώς ούτε άραβας έστω για δείγμα ανταλλαγής…

Ευτυχώς η Κορομηλά θα μας παρουσιάζει τον Ρέμο, η Βανδή θα γίνει φίλη με τη Βίσση, η Δανάη Μπάρκα θα είναι άνετη και τελικά στο Survivor θα κάνουν εμετό μ’ αυτά που τρώνε και όχι μ’ αυτά που βλέπουν».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share