Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ζουν τον έρωτα στο απόλυτο: Πέτρος Κωστόπουλος και Κατερίνα Λιόλου παρτάρουν στο Ντουμπάι χωρίς τέλος!

Σε εκδήλωση εφοπλιστών το ζευγάρι

1 Ιανουαρίου 2021 10:18
Ζουν τον έρωτα στο απόλυτο: Πέτρος Κωστόπουλος και Κατερίνα Λιόλου παρτάρουν στο Ντουμπάι χωρίς τέλος!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο έρωτας του Πέτρου Κωστόπουλου και της Κατερίνας Λιόλιου αποκαλύφθηκε προ ημερών, με τους δύο να βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο Ντουμπάι, όπου ζουν στο απόλυτο τις όμορφες μεταξύ τους στιγμές και… παρτάρουν δίχως τέλος.

Ο πρώην εκδότης και παρουσιαστής και η τραγουδίστρια μετρούν δύο περίπου μήνες σχέσης, και ταξίδεψαν για την αλλαγή του χρόνου στο Ντουμπάϊ.

Εκεί, διοργανώθηκε ένα μεγάλο πάρτι, όπου το «παρών» έδωσαν πολλά γνώριμα ζευγάρια του εφοπλιστικού κόσμου. Στη σκηνή βρέθηκε και ο Στέφανος Κορκολής.

Πέτρος Κωστόπουλος: Η Κατερίνα Λιόλιου τον… τρέλανε με τον χορό της

Το ζευγάρι διασκέδασε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, με τον Πέτρο Κωστόπουλο να είναι… φειδωλός στο Instagram. Ένα story του, όμως, έδειξε για λίγο την Κατερίνα Λιόλιου να χορεύει μπροστά του.

Πέτρος Κωστόπουλος - Κατερίνα Λιόλιου: Αυτή είναι η πρώτη τηλεοπτική συνάντηση του ζευγαριού (Video)

Πέτρος Κωστόπουλος - Κατερίνα Λιόλιου: Όπως έγινε γνωστό χθες, μέσα από την πρωινή εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή, ο Πέτρος Κωστόπουλος είναι ζευγάρι με την τραγουδίστρια Κατερίνα Λιόλιου, την οποία γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στον πρώτο κύκλο του “The Voice”.

Μάλιστα, το ζευγάρι, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, έχει ταξιδέψει στο Ντουμπάι, όπου και θα περάσει την Πρωτοχρονιά. Στην παρέα τους βρίσκεται και ο γνωστός PR manager Χάρης Σιανίδης, ο οποίος με ένα instastory αποκάλυψε την περιήγησή τους στην έρημο της Κόκκινης Άμμου.

H 26χρονη τραγουδίστρια από τη Θεσσαλονίκη, που έχει σπουδάσει στη Φιλοσοφική και πρωτοσυστήθηκε στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από μουσικό σόου του ΑΝΤ1, είχε βρεθεί καλεσμένη στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου “Όλα Λάθος” στο OPEN, την άνοιξη του 2019.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, γρήγορα αναπτύχθηκε μεταξύ τους μια αμοιβαία συμπάθεια που για αρκετό καιρό έμεινε μόνο σε φιλικό επίπεδο. Το περασμένο φθινόπωρο όμως οι δυο τους ήρθαν πιο κοντά και από το Νοέμβριο είναι μαζί.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share