Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

«Της π@#&$@#ς το κάγκελο» - «Πάγωσε» η Μακρυπούλια (Video)

Χαμός!

27 Δεκεμβρίου 2020 18:46
«Της π@#&$@#ς το κάγκελο» - «Πάγωσε» η Μακρυπούλια (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Πάγωσε» η Ζέτα Μακρυπούλια μόλις άκουσε «Της π@#&$@#ς το κάγκελο» επικρατώντας χαμός στη συνέχεια! Στο Ρουκ Ζουκ έπαιξαν οι ηθοποιοί της σειράς του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες» στο Χριστουγεννιάτικο επεισόδιο του τηλεπαιχνιδιού.

Σύμφωνα με τους κανόνες του παιχνιδιού, έπρεπε να περιγράψουν τις λέξεις. Όταν έπαιξε το «Σταμιρέικο», όπως ονόμασαν την ομάδα τους, η λέξη που έπρεπε να περιγράψουν ήταν το κάγκελο.

Τότε ο «Δρόσω» (Δανάη Μιχαλάκη) είπε στην Ασημίνα (Έλλη Τρίγκου): «Της…. το…» με την συνάδελφό της να ρωτάει «Να το πω; Της π@#&$@#ς το κάγκελο» και άπαντες ξέσπασαν σε γέλια.

Μάλιστα της λέει η Δανάη Μιχαλάκη: «Το, το» για να πει την λέξη κι εκείνη κατάλαβε λάθος και έλεγε «το π@%$#νι». Τελικά όλοι γέλασαν. Ωστόσο, δείτε με ποιον παίκτη του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ είχε κρυφή σχέση η Ζέτα Μακρυπούλια.

Δείτε το στιγμιότυπο από το 21:50 και μετά:

«Μαρμάρωσε» η Ζέτα Mακρυπoύλια - Ντροπιαστική στιγμή (Video)

Πλάκα έπαθε η Ζέτα Μακρυπούλια στο Ρουκ Ζουκ με έναν παίκτη, ο οποίος επέμενε πως μια αρκετά μεγάλη πόλη, είναι χωριό της Θεσσαλίας. Ενώ, σοκαρισμένος με την κατάσταση της Ζέτας Μακρυπούλια ήταν ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, με τη διάσημη παρουσιάστρια να του επιφυλάσσει μια άσχημη ανακοίνωση

Όταν του δόθηκε η λέξη «Καβάλα» και έπρεπε να πει τέσσερις λέξεις, που να την περιγράφουν, για να βρουν οι συμπαίκτες του, εκείνος επέμενε να βάλει τη λέξη «χωριό».

Ωστόσο, η παρουσιάστρια Ζέτα Μακρυπούλια επέμεινε και τον έπεισε ότι η Καβάλα είναι πόλη, όπως και να βάλει τη λέξη «Μακεδονία», όπως και τη λέξη «θάλασσα» -την οποία και δεν βρήκαν οι συμπαίκτες του και αναρωτήθηκαν στο τέλος αν η Καβάλα έχει όντως θάλασσα.

Δείτε το βίντεο από το χαρακτηριστικό στιγμιότυπο:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share