Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ποιος Χατζηγιάννης; Με ποιον παίκτη του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ είχε κρυφή σχέση η Ζέτα Μακρυπούλια

Αποκάλυψη τώρα!

14 Δεκεμβρίου 2020 08:46
Ποιος Χατζηγιάννης; Με ποιον παίκτη του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ είχε κρυφή σχέση η Ζέτα Μακρυπούλια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Με ποιον παίκτη του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ είχε σχέση η Ζέτα Μακρυπούλια;

Η Ζέτα Μακρυπούλια θέλει να κρατάει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αφού θέλει να την προστατεύσει. Για αυτό κιόλας το λόγο όσα χρόνια είναι με τον Μιχάλη, δεν έχει μαθευτεί τίποτα για το αν έχουν παντρευτεί.

Στην ζωή της για κάποιο χρονικό διάστημα υπήρξε ο Νίκος Μπάρλος, ο οποίος πλέον εργάζεται στον Ολυμπιακό, ενώ τότε ήταν μπασκετμπολίστας και της ΑΕΚ.

Αν και κανείς από τους δύο δεν το επιβεβαίωσε ή το διέψευσε πως είναι μαζί, φιλικό πρόσωπο της Ζέτας τότε είχε πει πως έβγαιναν, δεν προχώρησαν λόγω ωραρίων.

"Έρχεται σύντομα!": Ανακοίνωση βόμβα από τον Μιχάλη Χατζηγιάννη και τη Ζέτα Μακρυπούλια

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, ο σύντροφος της Ζέτας Μακρυπούλια, διανύει μια πολύ όμορφη περίοδο στα επαγγελματικά του. Πρόσφατα έβγαλε το νέο του τραγούδι και πολύ σύντομα θα βγει και το video clip του.

Ο τραγουδιστής μπορεί να κρατάει χαμηλό προφίλ όσον αφορά την προσωπική του ζωή και τη σχέση του με την παρουσιάστρια, ωστόσο, μέσα από τα social media μοιράζεται πολλές... διαβάστε όσα είπε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης στο Youweekly.gr

«Αυτή την περίοδο»: Βόμβα στην σχέση Ζέτας Μακρυπούλια - Μιχάλη Χατζηγιάννη

Μια πολύ χαρούμενη περίοδο διανύει στα επαγγελματικά του ο Μιχάλης Χατζηγιάννης παρά τις δυσκολίες που περνάνε οι τραγουδιστές και ανακοίνωσε τις χαρές που τον "βρήκαν".

Η σύντροφος του, Ζέτα Μακρυπούλια μάλιστα, δεν άργησε να αντίδραση στην ανάρτηση που έκανε στο λογαριασμό του στο Instagram.

Πριν από λίγες ημέρες... διαβάστε την συνέχεια στο Youweekly.gr!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share