Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Χριστίνα Μπόμπα: Η Χριστουγεννιάτικη προσφορά αγάπης και η αποδοχή του challenge από τον Τάσο Δούση που κέρδισε τις καρδιές μας

Μοίρασε χαμόγελο στο Ελληνικό παιδικό χωριό

25 Δεκεμβρίου 2020 12:44
Χριστίνα Μπόμπα: Η Χριστουγεννιάτικη προσφορά αγάπης και η αποδοχή του challenge από τον Τάσο Δούση που κέρδισε τις καρδιές μας
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η πανέμορφη Χριστίνα Μπόμπα που μάλιστα είναι και έγκυος σε δίδυμα αποδέχτηκε το Challenge αγάπης του Τάσου Δούση και έκανε την δική της προσφορά αγάπης στο Ελληνικό Παιδικό χωριό στο Φίλυρο.

Ο παρουσιαστής των Εικόνων ξεκίνησε μια πρωτοβουλία για το συγκεκριμένο χωριό καθώς τα παιδιά εκεί αντιμετωπίζουν προβλήματα επιβίωσης.

Όπως έγινε γνωστό από τον Τάσο Δούση στο «Ελληνικό παιδικό χωριό» που φιλοξενούνται παιδιά χωρίς οικογένεια δεν υπάρχει θέρμανση στα σπίτια, ζεστό φαγητό και γενικά τα οικονομικά προβλήματα λόγω της πανδημίας είναι τεράστια. Έτσι ο δημοσιογράφος και επιχειρηματίας κοινοποίησε το πρόβλημα των παιδιών και της δομής και ξεκίνησε μια εκστρατεία από το Instagram προκειμένου να βοηθήσει ο κόσμος το «Ελληνικό παιδικό χωριό».

Ο δημοσιογράφος όμως των Εικόνων δεν κινητοποίησε μόνο τους δικούς του φίλους. Έκανε και κάτι άλλο. Έβαλε στο παιχνίδι ενημέρωσης ευθύνης και αλληλεγγύης και πολλούς φίλους του «διάσημους». Έτσι εκτός από τον απλό κόσμο ευαισθητοποιήθηκε και η Ελληνική showbiz.

Από την πρώτη στιγμή και μετά το challenge του Τάσου Δούση πολλοί «επώνυμοι» αποδέχτηκαν την πρόσκληση -πρόκληση και στήριξαν το «Ελληνικό παιδικό χωριό» ενώ ταυτόχρονα κάλεσαν με challenge άλλους φίλους τους επώνυμους σε μια αλυσίδα αγάπης.

Το βράδυ της παραμονής των Χριστουγέννων, λοιπόν, στο κάλεσμα του Τάσου Δούση και στο challenge ανταποκρίθηκε και η Χριστίνα Μπόμπα. Το μήνυμα της ήταν ανθρώπινο, γλυκό τρυφερό μάλιστα στο story που έβαλε στο προφίλ της στο Instagram κάλεσε τους φίλους της να βοηθήσουν το «Ελληνικό παιδικό χωριό» και πόσταρε και τους λογαριασμούς της δομής.

Στιγμιότυπο από το story της Χριστίνας Μπόμπα για το Ελληνικό παιδικό χωριό

Μπείτε στο προφίλ του @Tasos Dousis για να δείτε τι ακριβώς είπε η λατρεμένη Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Το Athensmagazine.gr σας καλεί όλους να βοηθήσετε έστω και με ένα ευρώ. Κάθε βοήθεια όσο μικρή και αν είναι γεμίζει με χαμόγελα τα παιδιά στο Φίλυρο. Μπείτε στην αλυσίδα αλληλεγγύης και αγάπης που ξεκίνησε από τον @Tasos Dousis.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share