Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Τάσος Δούσης: Ποιοι celebrities ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του εκδότη για το "Ελληνικό παιδικό χωριό";

Οι αναρτήσεις τους κατέκλυσαν το instagram

24 Δεκεμβρίου 2020 09:58
Τάσος Δούσης: Ποιοι celebrities ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του εκδότη για το
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο γνωστός εκδότης και παρουσιαστής των Εικόνων, Τάσος Δούσης, μαζί με τις εταιρίες του ομίλου Dousiscom ανέλαβε την πρωτοβουλία να υποστηρίξει το «Ελληνικό παιδικό χωριό» στο Φίλυρο στην Θεσσαλονίκη που αντιμετωπίζει μεγάλα οικονομικά προβλήματα με αποτέλεσμα τα παιδιά που φιλοξενούνται να μην έχουν καν θέρμανση και ζεστό φαγητό.

Εκατοντάδες άνθρωποι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Τάσου Δούση και στηρίζουν οικονομικά το «Ελληνικό παιδικό χωριό». Μαζί με τον κόσμο έδειξαν στο πρώτο 24ωρο την ευαισθησία τους και πολλοί επώνυμοι μεταξύ των όποιον η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η Φαίη Σκορδά, η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, η Χριστίνα Παππά, η Ελένη Τσολάκη, ο Παναγιώτης Στάθης, η Έλλη Κοκκίνου, ο Κώστας Τσουρός, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, Τρύφωνας Σαμαράς και πολλοί άλλοι...

Οι Έλληνες celebrities προσκλήθηκαν με Challenge από τον Τάσο Δούση -δείτε εδώ πως ξεκίνησε η πρωτοβουλία- και αυτοί με τη σειρά τους κάλεσαν άλλους φίλους τους για στήριξη στο «Ελληνικό παιδικό χωρίο» μπείτε στο προφίλ του Τάσου Δούση για να μπείτε και εσείς στην γραμμή βοήθειας για τα παιδιά στο Φίλυρο στην Θεσσαλονίκη που το έχουν ανάγκη.

Τάσος Δούσης: Έτσι επικοινώνησαν οι επώνυμοι φίλοι στο challenge του εκδότη - δημοσιογράφου

Περισσότερα στο προφίλ του Τάσου Δούση στο instagram.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share