Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η αποδοχή του challenge από τον Τάσο Δούση και η δική της προσφορά αγάπης

Μοίρασε χαμόγελο στο Ελληνικό παιδικό χωριό

25 Δεκεμβρίου 2020 12:29
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η αποδοχή του challenge από τον Τάσο Δούση και η δική της προσφορά αγάπης
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η πανέμορφη Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αποδέχτηκε το Challenge του Τάσου Δούση και έκανε την δική της προσφορά αγάπης στο Ελληνικό Παιδικό χωριό στο Φίλυρο.

Εδώ και λίγες ημέρες ο παρουσιαστής των Εικόνων κρατάει τα ηνία της πιο μεγάλης αλυσίδας αγάπης και αλληλεγγύης του instagram και όχι μόνο. Με την προτροπή του σε διάσημα και μη πρόσωπα κατάφερε να κινητοποιήσει μεγάλες ομάδες ανθρώπων να συνεισφέρουν στο συγκεκριμένο χωριό όπου τα παιδιά εκεί αντιμετωπίζουν προβλήματα επιβίωσης.

Όπως έγινε γνωστό από τον Τάσο Δούση στο «Ελληνικό παιδικό χωριό» που φιλοξενούνται παιδιά χωρίς οικογένεια δεν υπάρχει θέρμανση στα σπίτια, ζεστό φαγητό και γενικά τα οικονομικά προβλήματα λόγω της πανδημίας είναι τεράστια. Έτσι ο δημοσιογράφος και επιχειρηματίας κοινοποίησε το πρόβλημα των παιδιών και της δομής και ξεκίνησε μια εκστρατεία από το Instagram προκειμένου να βοηθήσει ο κόσμος το «Ελληνικό παιδικό χωριό

Από την πρώτη στιγμή και μετά το challenge του Τάσου Δούση πολλοί «επώνυμοι» αποδέχτηκαν την πρόσκληση -πρόκληση και στήριξαν το «Ελληνικό παιδικό χωριό» ενώ ταυτόχρονα κάλεσαν με challenge άλλους φίλους τους επώνυμους σε μια αλυσίδα αγάπης.

Το βράδυ της παραμονής των Χριστουγέννων, λοιπόν, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με την σειρά της μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram έδωσε το βήμα να μεγαλώσει ακόμη περισσότερο η αλυσίδα αυτή. Το μήνυμα της γλυκό, ζεστό και ξεκάθαρο.

Στιγμιότυπο από την ανάρτηση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου για το Ελληνικό Παιδικό χωριό

Μπείτε στο προφίλ του @Tasos Dousis για να δείτε τι ακριβώς είπε η λατρεμένη Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Το Athensmagazine.gr σας καλεί όλους να βοηθήσετε έστω και με ένα ευρώ. Κάθε βοήθεια όσο μικρή και αν είναι γεμίζει με χαμόγελα τα παιδιά στο Φίλυρο. Μπείτε στην αλυσίδα αλληλεγγύης και αγάπης που ξεκίνησε από τον @Tasos Dousis.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share