Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Απόφαση σοκ από Ζέτα Μακρυπούλια - Μιχάλη Χατζηγιάννη: Έβαλαν πωλητήριο στο παλάτι τους!

Πάθαμε πλάκα!

16 Δεκεμβρίου 2020 08:24
Απόφαση σοκ από Ζέτα Μακρυπούλια - Μιχάλη Χατζηγιάννη: Έβαλαν πωλητήριο στο παλάτι τους!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πούλησαν το παλατάκι που έχτιζαν η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης στη Βόρεια Εύβοια, διότι η οικονομική κρίση, τους ανάγκασε να… του βάλουν πωλητήριο.

Η ερωτική φωλιά που ονειρεύονται να ολοκληρώσουν, "πάγωσε" και όπως θα δείτε στις φωτογραφίες , που τραβήχτηκαν το 2014, οι εργασίες σταμάτησαν. Το ζευγάρι, φαίνεται ότι ψάχνει αγοραστή για το σπίτι, που βρίσκεται ακόμα στα μπετά.

Οι δυο τους είχαν αγοράσει αυτό το μεγάλο κτήμα στον Γαλατσώνα, της Βόρειας Εύβοιας καθώς είχαν μαγευτεί από την τοποθεσία, όταν τους είχε καλέσει ένας φίλος του Μιχάλη Χατζηγιάννη. Η ιδέα για ένα σπίτι εκεί, μόλις λίγες ώρες μακριά από την Αθήνα έμοιαζε μαγική. Μετά, ήρθε η κρίση στην Κύπρο και τα άλλαξε όλα…

Βέβαια, οι δυο τους, που ζουν στη Γλυφάδα -δείτε εδώ το σπίτι τους-, έχουν ακόμα δύο σπίτια για να κάνουν τις εξορμήσεις τους. Ένα στην Πάρο και ένα στην Αράχωβα ενώ προετοιμάζονται πυρετωδώς, για τα νέα επαγγελματικά τους βήματα.

Δείτε το σπίτι:

Διαβάστε επίσης με ποιον παίκτη του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ είχε κρυφή σχέση η Ζέτα Μακρυπούλια

Με ποιον παίκτη του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ είχε σχέση η Ζέτα Μακρυπούλια; Η Ζέτα Μακρυπούλια θέλει να κρατάει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αφού θέλει να την προστατεύσει. Για αυτό κιόλας το λόγο όσα χρόνια είναι με τον Μιχάλη, δεν έχει μαθευτεί τίποτα για το αν έχουν παντρευτεί.

Στην ζωή της για κάποιο χρονικό διάστημα υπήρξε ο Νίκος Μπάρλος, ο οποίος πλέον εργάζεται στον Ολυμπιακό, ενώ τότε ήταν μπασκετμπολίστας και της ΑΕΚ.

Αν και κανείς από τους δύο δεν το επιβεβαίωσε ή το διέψευσε πως είναι μαζί, φιλικό πρόσωπο της Ζέτας τότε είχε πει πως έβγαιναν, δεν προχώρησαν λόγω ωραρίων.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share