Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Υπόθεση Παντελή Παντελίδη: «Άκουσα τη Φρόσω Κυριάκου να λέει “εντάξει, θα οδηγήσω εγώ”» (Video)

Νέες αποκαλύψεις από τον 50χρονο μάρτυρα

14 Δεκεμβρίου 2020 14:59
Υπόθεση Παντελή Παντελίδη: «Άκουσα τη Φρόσω Κυριάκου να λέει “εντάξει, θα οδηγήσω εγώ”» (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Νέες λεπτομέρειες σχετικά με την κατάθεση του 50χρονου σερβιτόρου που ανατρέπει την υπόθεση του του τροχαίου δυστυχήματος του Παντελή Παντελίδη έφερε στο φως της δημοσιότητας το ρεπορτάζ της εκπομπής T Live με την Τατιάνα Στεφανίδου. Παράλληλα, στην αντεπίθεση περνούν Μίνα Αρναούτη και Φρόσω Κυριάκου μετά από την κατάθεση μάρτυρα, ότι το πρωί του τροχαίου, στο οποίο σκοτώθηκε ο Παντελής Παντελίδης, στο τιμόνι δεν καθόταν εκείνος.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο μάρτυρας προσήλθε στην πταισματοδίκη και ανάμεσα στα όσα είπε ήταν τα εξής:

Τη μοιραία νύχτα ήταν υπεύθυνος για τις μάρκες στη χαρτοπαικτική λέσχη που βρέθηκε ο γνωστός τραγουδιστής και είδε τον Παντελή Παντελίδη να παραγγέλνει ένα μπουκάλι ουίσκι για τον ίδιο και δύο μπουκάλια σαμπάνια για τις κοπέλες. Είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ και ένας από τους παρευρισκόμενους πρότεινε στη Φρόσω Κυριάκου να οδηγήσει εκείνη. Μάλιστα, σε κάποια στιγμή ο εκλιπών κατευθυνόμενος προς το αυτοκίνητο σκόνταψε και έπεσε με τα γόνατα. Ο μάρτυρας τον σήκωσε, τον έβαλε στη θέση του συνοδηγού, τους είδε που έφυγαν με οδηγό τη Φρόσω Κυριάκου και γύρισε πίσω.

Η εκπομπή T Live αποκάλυψε ότι ο μάρτυρας πριν από τη συνάντηση με την πταισματοδίκη στις 3/12 μιλώντας σε συμβολαιογράφο στις 11/11 για τα πρακτικά της υπόθεσης είχε δηλώσει ότι άκουσε τη Φρόσω Κυριάκου να λέει «εντάξει, θα οδηγήσω εγώ» όταν ένας από τους φίλους του τραγουδιστή τής ζήτησε να κάτσει εκείνη στο τιμόνι καθότι εκείνος δεν ήταν σε θέση να το κάνει. Αυτή τη δήλωση, όμως, δεν την επανέλαβε και στην πταισματοδίκη, όταν κλήθηκε να καταθέσει, σύμφωνα με το ρεπορτάζ.

Δείτε το βίντεο:

Εξέλιξη-σοκ για το θάνατο του Παντελή Παντελίδη

Εξέλιξη-σοκ υπάρχει για το θάνατο του Παντελή Παντελίδη, με ένα εκ των βασικών εμπλεκομένων προσώπων του τραγικού τροχαίου να διαλέγει να τοποθετηθεί στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

Πριν από λίγο καιρό, η οικογένεια έδωσε τη νομική εκπροσώπησή της στον κ. Απόστολο Λύτρα, ο οποίος σε ανακοίνωσή του, μέσω του γραφείου του επισημαίνει ότι βρέθηκε ένας νέος αυτόπτης μάρτυρας που επιβεβαιώνει ότι ο αδικοχαμένος τραγουδιστής βρισκόταν στη θέση του συνοδηγού. Η Μίνα Αρναούτη, η οποία επέβαινε στο τζιπ εκείνη την μοιραία νύχτα, δεν θα μπορούσε να μη πάρει δημόσια θέση σε όλα όσα διαδραματίζονται τις τελευταίες ημέρες.

Η νεαρή κοπέλα δημοσίευσε ένα άρθρο των Ελληνικών Hoaxes και σημείωσε τις δύο αυτές προτάσεις από το κείμενο του site: «Μάλιστα στο επίσημο έγγραφο τονίζεται ότι η συχνότητα εμφάνισης του συγκεκριμένου γενετικού τύπου είναι 1:40.348.600.000.000.000.000.000 γεγονός που δηλώνει , όπως γράφει το επίσημο έγγραφο, ότι το βιολογικό υλικό των δειγμάτων είναι πέρα από κάθε αμφιβολία του θανόντα Παντελίδη Παντελεήμονα». «Δείγμα από γενετικό υλικό της Κυριάκου δεν βρέθηκε ούτε στο τιμόνι ούτε στο προσκέφαλο του οδηγού».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share