Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Πασχάλης Τερζής: Ένας δυνατός μόνος μπαμπάς: Χήρεψε νέος με ένα μικρό παιδί και ξαναπαντρεύτηκε

Άγνωστες πτυχές της ζωής του!

12 Δεκεμβρίου 2020 17:08
Πασχάλης Τερζής: Ένας δυνατός μόνος μπαμπάς: Χήρεψε νέος με ένα μικρό παιδί και ξαναπαντρεύτηκε
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πρόσφατα ανακαλύψαμε πως ο αγαπημένος μας τραγουδιστής Πασχάλης Τερζής, εκτός από τη Γιάννα Τερζή, έχει ένα ακόμα παιδί, τον γιο του που απέκτησε από τον πρώτο του γάμο.

Ο γάμος εκείνος έληξε άδοξα καθώς η σύζυγός του πέθανε και ο ίδιος, σε συνέντευξη που παραχώρησε το 2016 στη Real, μίλησε για την πιο δύσκολη περίοδο της ζωής του.

– Πότε έκανες οικογένεια;

«Μόλις απολύθηκα από τον Στρατό. Η πρώτη µου γυναίκα δεν υπάρχει. Νόμιζα τότε πως ήρθε η συντέλεια του κόσμου. Παρ’ όλο που είχα μαζί της έναν γιο, τον Γιώργο µου.

Δεν σ’ το κρύβω, είχα την έντονη επιθυμία να τελειώσω. Αλλά µε φώναξε ένας παππούς και µου είπε: «Τι είναι αυτά που λες, ρε; Αυτό γιατί το έφερες στον κόσμο;». Και µου έδειξε τον μικρό.

Η ζωή συνεχίστηκε και ευτύχησα πράγματι να αποκτήσω μία εξαιρετική οικογένεια. Η ζωή συνεχίζεται κι εγώ με τη γυναίκα µου και τα παιδιά µου είµαστε ευτυχισµένοι. Αλλά δεν θέλω να µιλάω για εκείνα…» εξομολογήθηκε ενώ η κόρη του Γιάννα του λέει: «Πρέπει να μιλάς, ρε πατέρα, για εκείνα. Δεν ήταν μόνο η γυναίκα σου, ήταν η μάνα του παιδιού σου».

– Έφτασες σε µία ηλικία που έχεις χορτάσει τα πάντα. Τι δεν έχεις χορτάσει στη ζωή σου;

«Θα ήμουνα αχάριστος αν έλεγα ότι η ζωή µε αδίκησε. Έχω εισπράξει τόση αγάπη από τον κόσµο, που θα ήταν αχαριστία. Αλλά βέβαια το στήριγμα είναι η οικογένεια».

Δείτε πως είναι σήμερα ο Πασχάλης Τερζής - Δεν θα πιστεύετε πόσο έχει αλλάξει

Ο γνωστός τραγουδιστής τον τελευταίο καιρό έχει εξαφανιστεί από τα φώτα της δημοσιότητας με αποτέλεσμα κανείς να μην ξέρεις πως είναι και τι κάνει. Επίσης δείτε πως είναι σήμερα ο δημοσιογράφος Θοδωρής Δρακάκης.

Συγκεκριμένα ο Πασχάλης Τερζής έχει αποφασίσει να ζήσει μακριά από τα φώτα… με την οικογένειά του αντιμετωπίζοντας σοβαρές προκλήσεις. Κυρίως με το θέμα της υγείας του. Πρόσφατα ο Πασχάλης Τερζής έβγαλε νέο ντουέτο με την κόρη του, Γιάννα Τερζή, το "Για σένα μόνο".

Η Γιάννα Τερζή μάλιστα μοιράστηκε μια φωτογραφία του Πασχάλη Τερζή που προκάλεσε εντύπωση με την τεράστια αλλαγή στην εικόνα του. Ο Πασχάλης Τερζής φαίνεται αδυνατισμένος πολύ, έχει χάσει περίπου 20 κιλά, και μοιάζει με καλοσυνάτο παππού.

Πράγμα απόλυτα φυσιολογικό, καθώς δεν είναι μικρός σε ηλικία. Ο Πασχάλης Τερζής ξεκίνησε την καριέρα του κοντά 50 ετών.

Δείτε πως είναι σήμερα:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share