Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

«Δε θα μπορούσαμε να είμαστε μαζί γιατί...» - «Πάγωσε» τον Νίκο Μάνεση με τα λόγια της η Φαίη Μαυραγάνη

Όλα όσα είπε η παρουσιάστρια

5 Δεκεμβρίου 2020 14:50
«Δε θα μπορούσαμε να είμαστε μαζί γιατί...» - «Πάγωσε» τον Νίκο Μάνεση με τα λόγια της η Φαίη Μαυραγάνη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Πάγωσε» ο Νίκος Μάνεσης με τα λόγια, που άκουσε από την Φαίη Μαυραγάνη, με την παρουσιάστρια να αναφέρει το λόγο, που δε θα μπορούσαν οι δυο τους να είναι μαζί.

Ειδικότερα, καθώς η συζήτηση στην εκπομπή Direct βρισκόταν σε εξέλιξη, ο Τάκης Χατζής θέλησε να την μεταφέρει στην γνωριμία που είχε ο καλεσμένος του με την σύζυγο του. Αμέσως πριν, όμως, μέσω skype, η Φαίη Μαυραγάνη εμφανίστηκε στο παράθυρο, την ώρα που ο άνδρας της μιλούσε για οριστικό τέλος.

«Νομίζω ότι μόνο επειδή κάνουμε την ίδια δουλειά τα βολεύουμε στην καθημερινότητα, αλλιώς δεν θα τα βολεύαμε. Ένας άνθρωπος ο οποίος δουλεύει σαν ναυτικός κάνοντας το 60′ Ελλάδα έξι χρόνια, αν είχε μια γυναίκα που έκανε μια άλλη δουλειά, δεν θα μπορούσε εύκολα να τον καταλάβει. Ή ένας άντρας που έχει μια γυναίκα που ξυπνάει κάθε Σάββατο και Κυριακή από τις 4 και φεύγει από το σπίτι, δεν νομίζω ότι θα μπορούσε να το καταλάβει. Άρα, μια χαρά, την ίδια δουλειά κάνουμε για να συνεννοούμαστε σε όλα αυτά τα περίεργα για τους πολλούς» σημείωσε χαρακτηριστικά, η δημοσιογράφος.

«Με όλες τις έννοιες τον θαυμάζω. Θεωρώ ότι ο Νίκος είναι υπόδειγμα συζύγου, επαγγελματία, ανθρώπου. Καθαρός, δίκαιος, τίμιος, δυναμικός και μπορώ να μιλάω άλλη τόση ώρα για τα καλά του Νίκου».

"Έβλεπα εφιάλτες...": Απίστευτη αποκάλυψη της Φαίης Μαυραγάνη για το γάμο της με τον Νίκο Μάνεση

Η Φαίη Μαυραγάνη, η οποία κάνει τρομερά νούμερα τηλεθέασης, παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Ευτυχείτε και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο γάμο της με τον Νίκο Μάνεση. Τι είπε για το σύζυγό της, αλλά και για τα παιδιά της;

Το αγαπημένο ζευγάρι, είναι μαζί εδώ και 19 χρόνια και δείχνουν να είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ αν και είναι σπάνιες οι φορές που επιλέγουν να μοιραστούν κάποιο στιγμιότυπο της προσωπικής τους ζωής με το κοινό.

Διαβάστε όσα είπε η Φαίη Μαυραγάνη:

"Είναι επιλογή να μην βγάζουμε προς τα έξω τη ζωή μας. Το ότι κάνουμε αυτή τη δουλειά δεν αλλάζει κάτι στη ζωή μας. Ο Νίκος έχει έναν χαρακτήρα που εμένα μου ταιριάζει πολύ. Αν και είναι ο κορυφαίος σε αυτό που κάνει, δεν ζει με βάση την επιτυχία του αλλά είναι σωστός οικογενειάρχης χωρίς να το πουλάει αυτό. Αυτό που κάνει το κάνει υπέροχα και είμαι η μεγαλύτερη θαυμάστριά του.

Είμαστε μαζί από τον Αύγουστο του 2002 άρα 19 χρόνια. Δεν έχω καταλάβει πώς πέρασαν. Με πονάει να σκέφτομαι ότι τα παιδιά θα φύγουν από το σπίτι. Το όνειρο της κόρης μου είναι να σπουδάσει εκτός Ελλάδος. Έβλεπα εφιάλτες στον ύπνο μου ότι πρέπει να μάθω άριστα αγγλικά για να πηγαίνω να την βλέπω.

Δε μου αρέσει να βλέπω ρυτίδες αλλά θα φοβόμουν να κάνουν επέμβαση. Δεν ξέρω, μπορεί σε δέκα χρόνια να το κάνω", είπε η Φαίη Μαυραγάνη.

Δείτε το βίντεο:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share