Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

«Είναι τραγικό... Έχω απελπιστεί...» - Σοκάρει ηθοποιός από το Παρά Πέντε

«Είναι μια κατάσταση τρομακτική...»

28 Νοεμβρίου 2020 18:26
«Είναι τραγικό... Έχω απελπιστεί...» - Σοκάρει ηθοποιός από το Παρά Πέντε
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σοκάρει ηθοποιός από το Παρά Πέντε μιλώντας στη Σάσα Σταμάτη και το Secret των Παραπολιτικών λέγοντα: «Είναι μια κατάσταση τρομακτική, μια παγκόσμια τραγωδία και για τον τόπο μας, δυστυχώς. Δεν ξέρω πως θα βγούμε από όλο αυτό το πράγμα».

Ο λόγος για την Έφη Παπαθεωδόρου που αναφέρθηκε τόσο στην εποχή του Παρά Πέντε όσο και και την άσχημη οικονομικά περίοδο που βιώνουν όλοι οι ηθοποιοί λόγω κορωνοϊού. Ενώ, «βαρύ» ήταν το πένθος για τους πρωταγωνιστές του «Παρά Πέντε», με τους συντελεστές της αγαπημένης σειράς του Mega να συγκλονίζονται από το θάνατο του «Χαράλαμπου».

Αναφορικά με την συμμετοχή της στην σειρά της ΕΡΤ «Η τούρτα της μαμάς» είπε χαρακτηριστικά:

«Μας κάνουν τεστ. Εγώ δεν καπνίζω, προσέχω πάρα πολύ τη δίαιτα μου, φοράω μάσκες, γάντια. Πέρα από το γύρισμα, δεν έρχομαι σε επικοινωνία με άλλους ανθρώπους. […] Είναι τραγικό αυτό που συμβαίνει αυτή τη στιγμή στα νοσοκομεία. Άνθρωποι που δεν είχαν ποτέ δυσκολίες στη ζωής τους δεν μπορούν να καταλάβουν τον εργαζόμενο και τον φτωχό. Έχω απελπιστεί κάπου για αυτή την χώρα. Απ’ το κακό στο χειρότερο πάμε».

Δεν παρέλειψε φυσικά να αναφερθεί και στην επιτυχία του Παρά Πέντε και τις επαφές που κρατάει με τους ηθοποιούς της αγαπημένης σειράς, με τον έναν δυστυχώς να έφυγε πρόσφατα από την ζωή: «Με τον αγαπημένο μου τον Γιωργάκη είχαμε κάνει και κάποιες διαφημίσεις μαζί. Μαθαίνω ότι όλα τα παιδιά είναι καλά. Τώρα, οι επαφές λόγω κορωνοϊού έχουν κοπεί, αλλά με τον Γιώργο είμαστε πάντα σε επικοινωνία και με τα mails και με τα τηλέφωνα».

Τέλος η Σάσα Σταμάτη ρώτησε χιουμοριστικά «Κόβεται το σεξ;» μιας και ήταν η πιο πετυχημένη ατάκα της σειράς με την ηθοποιό να ανταποκρίνεται ως εξής: «Δεν νομίζω. Και σαν διάθεση πάντα θα υπάρχει στον άνθρωπο. Είναι και μια χαρά, η τελευταία που του έχει απομείνει (γέλια). Τι άλλο μας έχει απομείνει; Δεν βλέπω και τίποτα άλλο».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share