Παρασκευή, 04 Δεκεμβρίου 2020

Νεκρός ο Χαράλαμπος από το «Παρά Πέντε» - «Βαρύ» πένθος για τους πρωταγωνιστές

Θλίψη με τον χαμό του

22 Οκτωβρίου 2020 21:30
Νεκρός ο Χαράλαμπος από το «Παρά Πέντε» - «Βαρύ» πένθος για τους πρωταγωνιστές
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Βαρύ» ήταν το πένθος για τους πρωταγωνιστές του «Παρά Πέντε», με τους συντελεστές της αγαπημένης σειράς του Mega να συγκλονίζονται από το θάνατο του «Χαράλαμπου».

Η εν λόγω σειρά έχει εντυπωθεί στο μυαλό όλων, ως μία από τις κορυφαίες που έχουν περάσει στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης, σημειώνοντας μάλιστα μέχρι και σήμερα, μετά από αμέτρητες επαναλήψεις, εντυπωσιακά νούμερα, που δείχνουν σαφώς την αγάπη του κοινού για αυτήν.

Με τα χρόνια να περνούν, όμως, ορισμένοι ηθοποιοί έχουν φύγει από τη ζωή και οι συντελεστές της σειράς έχουν βυθιστεί στη θλίψη, καθώς επρόκειτο για έναν αγαπημένο χαρακτήρα, ενώ άλλος πρωταγωνιστής είχε ορκιστεί κάτι σπουδαίο πριν από το θάνατό του.

Ο λόγος γίνεται για τον πιο γλυκό ρόλο που είδαμε στο «Παρά Πέντε» (σε άνδρα) και δεν υπάρχει τηλεθεατής που να μην τον λάτρεψε. Ο Βασίλης Τσάγκλος έφυγε από τη ζωή στις 16 Φεβρουαρίου 2017.

Πρόκειται για τον παππού που είχε παίξει σε 3 επεισόδιο. Ο ρόλος του; Ήταν Θείος του Σταυριανίδη. Σημερινός σπιτονοικοκύρης του πρώην σπιτιού του νεκρού υπουργού και επίδοξος εραστής της «Μελίνας», δηλαδή της Ζουμπουλίας, την οποία έβαλαν οι 5 να τον απασχολήσει για να βρουν στο πατάρι του σπιτιού την αλληλογραφία του Σταυριανίδη και του Βενετόπουλου. Τελικά παραλίγο να πεθάνει και σώθηκε στο τσακ.

Έπεσε η «βόμβα» στο «Παρά Πέντε» - Ανακοινώθηκε η επιστροφή

«Βόμβα» έπεσε στο «Παρά Πέντε», με την επιστροφή να ανακοινώνεται, αφού δύο ηθοποιοί αξέχαστοι από την ιστορική σειρά θα συνεργαστούν και πάλι μαζί.

Την αποκάλυψη έκαναν αμφότεροι, αφού ο Αργύρης Αγγέλου και η Ελένη Κρίτα αναμένεται να βρεθούν ξανά μαζί στο θέατρο, συμμετέχοντας σε μια κωμική παράσταση, η οποία ετοιμάζεται αυτό τον καιρό.

Ο «Φώτης» και η «Μαρινέλα», λοιπόν, θα συνεργαστούν και πάλι, με τον πρώτο να μιλά για την πρώτη τους γνωριμία στο «Παρά Πέντε» και την χαρά του να τη βρίσκει ξανά, ενώ η δεύτερη αναφέρθηκε και στον Γιώργο Καπουτζίδη και την πορεία της τα τελευταία χρόνια.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share