Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ξέσπασε ο Μπέζος: «Δε θέλω να μιλάω με ηλίθιους...» (Video)

Με ποιους τα έβαλε ο ηθοποιός

28 Νοεμβρίου 2020 17:17
Ξέσπασε ο Μπέζος: «Δε θέλω να μιλάω με ηλίθιους...» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αφοπλιστικά ειλικρινής για όσα πιστεύει ήταν για ακόμη μια φορά ο Γιάννης Μπέζος στο πλαίσιο της συνέντευξής του στην εκπομπή «Προσωπικά» με την Έλενα Κατρίτση, ενώ λίγο καιρό πριν "βόμβα" είχε πετάξει κατά του Mega.

Κλήθηκε να σχολιάσει το αν έχει social media και απάντησε: Δε θέλω να μιλάω με ηλίθιους, με κενούς ανθρώπους που δεν έχουν να μου προσφέρουν τίποτα. Συνήθως εκεί (στα social media) υπάρχουν άνθρωποι που είναι τεμπέληδες-ψευτοσοσιαλιστές. Δεν το θέλω αυτό στη ζωή μου», σημείωσε μεταξύ άλλων.

"Ο Γιάννης Μπέζος δεν ήταν..." - Η κουβέντα της Βαλέριας Κουρούπη που έφερε το χάος στην ελληνική τηλεόραση

Η ηθοποιός και τραγουδίστρια Βαλέρια Κουρούπη έγινε γνωστή στο τηλεοπτικό κοινό πριν 21 χρόνια μέσα από τον ρόλο της Λίλης στη δημοφιλή σειρά του ΑΝΤ1 Εκείνες κι εγώ. Η ίδια όμως έκανε κάποιες αποκαλύψεις για τον Γιάννη Μπέζο για το ποιος είναι πραγματικά, ο οποίος πριν λίγες μέρες ξέσπασε για ακόμη μία φορά σε συνέντευξη του.

Καλεσμένη στην εκπομπή «The 2Night Show» και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, η ηθοποιός αναφέρθηκε στη συγγενική σχέση που έχει με τον Γιάννη Μπέζο και τη σύζυγό του, Ναταλία Τσαλίκη, αφού η μητέρα της είναι η αδερφή της ηθοποιού, αλλά και στο «τίμημα» που έχει πληρώσει λόγω της σχέσης αυτής.

«Έμαθα την τηλεόραση και την κωμωδία μέσα από τον Γιάννη Μπέζο. Γαλουχήθηκα μαζί του και έχουμε κώδικες πια. Ξέρω τι θέλει με τα μάτια, δεν χρειάζεται να μου πει […] Το ότι είμαι ανιψιά του Γιάννη Μπέζου το "πλήρωσα" πολύ. Αφ' ενός ότι "τι ανάγκη έχεις εσύ; Θα βρεις δουλειά…", που δεν ισχύει γιατί έχω δουλέψει με τον Γιάννη και τη Ναταλία μόνο όταν υπήρχε απόλυτη ανάγκη και μπορούσα μόνο εγώ να κάνω τον συγκεκριμένο ρόλο, δεν έχω πάρει ποτέ έναν ρόλο χαριστικά, και αυτό επίσης μου δίνει χαρά, αλλά το "πλήρωσα" και από την άποψη ότι εγώ τα βρήκα έτοιμα και εύκολα. Τα έχω ακούσει αυτά, αλλά δεν με κλωνίζουν. Όταν είχα πει στον Γιάννη ότι θα λένε ότι "με πήρες επειδή είμαι ανιψιά σου", μου είχε πει ότι θα το πουν αν δεν είσαι καλή, αν είσαι καλή δεν θα το πει κανείς. Κανείς δεν είπε στο "Εκείνες κι Εγώ" ότι παίζω λόγω του Γιάννη Μπέζου» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Η Βαλέρια Κουρούπη πήρε επίσης θέση στα όσα ακούγονται για τον Γιάννη Μπέζο σχετικά με την αυστηρότητα που εκπέμπει: «Είναι άνθρωπος που λέει τη γνώμη του. Μπορεί να διαφωνώ κάποιες φορές αλλά θαυμάζω τα δημόσια πρόσωπα που δεν φοβούνται να λένε τη γνώμη τους. Δεν είναι αυστηρός. Μόνο στις δουλειές αλλά δημιουργεί εξαιρετικό κλίμα εργασίας. Είναι εμπνευστικός», είπε χαρακτηριστικά.

Η Βαλέρια Κουρούπη και ο Γιάννης Μπέζος συνεργάζονται για ακόμη μία φορά, μετά από 24 χρόνια στη νέα κωμική σειρά του ΑΝΤ1 «Παρουσιάστε».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share