Τετάρτη, 14 Απριλίου 2021

Αθηνά Ωνάση: Δείτε πώς είναι σήμερα τα ετεροθαλή αδέλφια της

Δεν πάει ο νους σας!

26 Νοεμβρίου 2020 08:41
Αθηνά Ωνάση: Δείτε πώς είναι σήμερα τα ετεροθαλή αδέλφια της
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Αθηνά Ωνάση έχει τρία αδέλφια από το δεύτερο γάμο του πατέρα της, Τιερί Ρουσέλ. Μετά το χαμό της Χριστίνας ο Τιερί παντρεύτηκε με την Αθηνά να μεγαλώνει μαζί με τα ετεροθαλή της αδέλφια τον Έρικ, την Σαντρίν και την Τζοάνα. Μάλιστα όσες φορές η Αθηνά είχε έρθει στην Ελλάδα ήταν μαζί με την οικογένειά της.

Ο Έρικ και η Σαντρίν είναι χαμηλών τόνων ενώ η Τζοάνα είναι ανήσυχο πνεύμα και προκαλεί συχνά πανικό με τις αποκαλυπτικές φωτογραφίες της στο instagram. Μάλιστα, σύμφωνα με τις πληροφορίες, η χρυσή κληρονόμος, δεν έχει καλές σχέσεις με την οικογένειά της.

Ετεροθαλή αδέλφια Αθηνάς Ωνάση

Δείτε πώς είναι σήμερα τα αδέρφια της:

Ο Έρικ

Αθηνά Ωνάση αδερφός

Η Σαντρίν την ημέρα του γάμου της

αδέρφια Αθηνάς Ωνάση

Η Τζοάνα με τον πατέρα της

Αθηνά Ωνάση αδερφή

Προκαλεί η Αθηνά Ωνάση: Αυτές είναι οι εξωφρενικές απαιτήσεις της

"Έχει 24 φρουρούς! Δεν συμπαθεί καθόλου τους Έλληνες και δεν θέλει να έχει τίποτα που να της θυμίζει την Ελλάδα"! Βγήκαν στη φόρα για πρώτη φορά οι απαιτήσεις της Αθηνάς Ωνάση για να έρθει στην Ελλάδα.

Αθηνά Ωνάση… ένα όνομα με μια τόσο μεγάλη ιστορία. Ο δικηγόρος και φίλος της οικογένειας Ωνάση, Γιώργος Λένος, είχε μιλήσει σε μια πρωινή εκπομπή πριν καιρό και είχε αποκαλύψει κάποιες ιδιαίτερες πτυχές από το χαρακτήρα και την καθημερινότητα της διάσημης κληρονόμου.

Διαβάστε όσα είχε πει ο δικηγόρος:

Έχει 24 φρουρούς - 8 κάθε οκτάωρο

Εκεί που γίνονταν οι αγώνες, ήταν ένα τριώροφο κτίριο. Στην κορυφή ψηλά, πίσω από μαύρα τζάμια, παρακολουθούσε η Αθηνούλα. Δεν κατέβηκε ούτε μία φορά. Αποφεύγει τις επαφές με τους ανθρώπους. Φοβάται όλο τον κόσμο. Έχει 24 φρουρούς - 8 κάθε οκτάωρο.

Αθηνά Ωνάση απαιτήσεις

Δεν θέλει παιδί γιατί φοβάται

Η ίδια δε θέλει παιδί. Έχει μια φοβία. Φοβάται ότι θα την σκοτώσουν. Αυτό την κάνει απόμακρη και να μην είναι ιδιαίτερα συμπαθής. Δεν συμπαθεί καθόλου τους Έλληνες και δεν θέλει να έχει τίποτα που να της θυμίζει την Ελλάδα.

Ζήτησε κουβούκλιο με μαύρα τζάμια

Όταν ήρθε στην Ελλάδα ήθελε να είναι απομονωμένη. Ζήτησε να είναι σε κουβούκλιο με μαύρα τζάμια. Μόνο με μένα μίλησε, δεν ήθελε να μιλήσει με άλλους. Μιας και αναφερθήκαμε στην Ωνάση, δείτε εδώ το λόγο που είναι "διαλυμένη" η κληρονόμος.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share