Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

«Ντροπή σου φασίστρια, ζήτα συγγνώμη...» - Έξαλλος ο Νίκος Χατζηνικολάου με την αποκάλυψη του ένοχου μυστικού

Τι τον εξόργισε;

22 Νοεμβρίου 2020 13:49
«Ντροπή σου φασίστρια, ζήτα συγγνώμη...» - Έξαλλος ο Νίκος Χατζηνικολάου με την αποκάλυψη του ένοχου μυστικού
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έξαλλος ήταν ο Νίκος Χατζηνικολάου με την αποκάλυψη ενός ένοχου μυστικού από το παρελθόν, με τον δημοσιογράφο να ζητά από συνομιλητή του να ζητήσει συγγνώμη, τονίζοντας πως η αναφορά του είναι ντροπιαστική.

Με αφορμή τον εορτασμό του Πολυτεχνείου, μια χρήστης του Twitter κατηγόρησε τον έμπειρο παρουσιαστή, ότι ως μέλος της ΟΝΝΕΔ μια εποχή, ήθελε την κατάργηση της επετείου. Ο Χατζηνικολάου, για τον οποίο υπήρξε ανακοίνωση του ΑΝΤ1, αντέδρασε δυναμικά, επισημαίνοντας πως η κατηγορία της χρήστη δεν είναι τίποτα άλλο από μια αθλιότητα.

«15 Νοεμβρίου 1983. Ο Νίκος Χατζηνικολάου, μέλος της ηγεσίας της ΟΝΝΕΔ, ζητούσε την κατάργηση του εορτασμού του #Πολυτεχνείου... έτσι για να μπαίνουν τα πράγματα στη θέση τους και η κοροϊδία των κατ'επίφασιν δημοσιογράφων που το παίζουν δημοκράτες να λάβει τέλος! #ΝΔ_Χουντα», έγραψε η ίδια και η απάντηση του Χατζηνικολάου ήταν η εξής: «Να βρεις τις ανακοινώσεις της ΜΑΚΙ εκείνης της εποχής και να ζητήσεις συγνώμη για την αθλιότητα που διέπραξες! Ντροπή σου!».

"Έρχεται επιτέλους": Έτσι ανακοίνωσε τον ερχομό του παιδιού ο Νίκος Χατζηνικολάου

Ξέρετε πως ανακοίνωσε τον ερχομό του παιδιού ο Νίκος Χατζηνικολάου; Η χαρά ήταν ζωγραφισμένη στο πρόσωπό του. Μιλάμε για μια στιγμή που σίγουρα τη θυμάται μέχρι σήμερα.

Αναφερόμαστε στο μακρινό παρελθόν, τότε που o αγαπημένος και ταλαντούχος δημοσιογράφος, ανακοίνωσε τον ερχομό του τέταρτου παιδιού του, δηλαδή της κούκλας κόρης του, Εύας. Ήταν το 2012, όταν ο Νίκος Χατζηνικολάου, εμφανίστηκε στην Ελένη Μενεγάκη και αποκάλυψε πως η σύζυγος του, Κρίστη Τσολακάκη ήταν έγκυος!

Μάλιστα, με το εξαιρετικό του χιούμορ είχε πει: "Μετά από τρεις γιους, έρχεται επιτέλους η κόρη. Είμαι πολύ χαρούμενος γι' αυτό, γιατί αν ερχόταν τέταρτος γιος ήμουν πια στο δίλημμα ότι πρέπει να κάνω και πέμπτο για ομάδα μπάσκετ."

Απολαύστε όσα είχε πει ο Νίκος Χατζηνικολάου:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share