Πέμπτη, 04 Μαρτίου 2021

Η κρυφή σχέση της Ζέτας Μακρυπούλιας που "ανακάτεψε" τη σχέση της με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη

Τι γνώριζε ο τραγουδιστής;

21 Νοεμβρίου 2020 21:18
Η κρυφή σχέση της Ζέτας Μακρυπούλιας που
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης είναι ένα από τα ζευγάρια τα οποία δεν εμφανίζονται και πάρα πολύ μπροστά από τα φώτα της δημοσιότητας, όμως πρόσφατα αποκαλύφθηκε κάτι για το παρελθόν της που δεν γνώριζε ούτε ο διάσημος τραγουδιστής. Επίσης δείτε το σάλο που έγινε με το Μιχάλη Χατζηγιάννη.

Συγκεκριμένα πριν τον Μιχάλη Χατζηγιάννη δεν ήταν μόνο ο Αντώνης Ρέμος με τον οποίο ήταν μαζί πολλά χρόνια πριν πάρουν από κοινού την απόφαση να χωρίσουν. στην ζωή της Ζέτας Μακρυπούλια. Η παρουσιάστρια θέλει να κρατάει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αφού θέλει να την προστατεύσει. Για αυτό κιόλας το λόγο όσα χρόνια είναι με τον Μιχάλη, δεν έχει μαθευτεί τίποτα για το αν έχουν παντρευτεί.

Στην ζωή της για κάποιο χρονικό διάστημα υπήρξε ο Νίκος Μπάρλο, ο οποίος πλέον εργάζεται στον Ολυμπιακό, ενώ τότε ήταν μπασκετμπολίστας της ΑΕΚ.

Αυτή είναι η σχέση της Ζέτας Μακρυπούλιας πριν τον Μιχάλη Χατζηγιάννη και τον Αντώνη Ρέμο.

Αν και κανείς από τους δύο δεν το επιβεβαίωσε ή το διέψευσε πως είναι μαζί, φιλικό πρόσωπο της Ζέτας τότε είχε πει πως έβγαιναν, δεν προχώρησαν λόγω ωραρίων.

Έτοιμοι για γάμο... στα κρυφά Ζέτα Μακρυπούλια και Μιχάλης Χατζηγιάννης: Η τελετή που έβαλε τα πάντα στη θέση τους

Έτοιμοι για ένα γάμο… στα κρυφά εμφανίστηκαν η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, με μια τελετή να βάζει τα πάντα στη θέση τους, σχετικά με τη μεταξύ τους σχέση.

Πάμε πίσω στο 2016, όταν Ζέτα Μακρυπούλια και Μιχάλης Χατζηγιάννης, που μεταξύ άλλων έμαθαν τα «μαύρα» μαντάτα, είχαν πάει μαζί στη Νέα Υόρκη. Παρά όσα είχαν ακουστεί εκείνο το διάστημα για κρίση στη σχέση του διάσημου ζευγαριού, έγκυρες πληροφορίες λένε ότι η ηθοποιός και ο τραγουδιστής όχι μόνο δεν είχαν απομακρυνθεί, αλλά ήρθαν ακόμη πιο κοντά εξαιτίας ενός γάμου.

Ενας πολύ καλός φίλος του Μιχάλη από την Κύπρο κάλεσε εκείνον και τη σύντροφό του στις ΗΠΑ κι έτσι το ζευγάρι αποφάσισε να κάνει το ταξίδι και να συνδυάσει το ευχάριστο γεγονός με διακοπές.

Ζέτα Μακρυπούλια Μιχάλης Χατζηγιάννης κρυφός γάμος

Φήμες θέλουν ο γάμος αυτός να έσωσε την σχέση του ζευγαριού, καθώς εκείνο το διάστημα οι τσακωμοί ήταν έντονοι και είχαν φτάσει μια ανάσα από τον χωρισμό.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share