Παρασκευή, 07 Μαΐου 2021

«Σκοτώθηκαν» Ελένη Μενεγάκη και Ματέο Παντζόπουλος: Άφησαν «κόκκαλο» τον κόσμο που περνούσε

Απίθανο σκηνικό

21 Νοεμβρίου 2020 06:55
«Σκοτώθηκαν» Ελένη Μενεγάκη και Ματέο Παντζόπουλος: Άφησαν «κόκκαλο» τον κόσμο που περνούσε
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Κόκκαλο» έμεινε ο κόσμος, που περνούσε μπροστά από την Ελένη Μενεγάκη και τον Ματέο Παντζόπουλο, με τους δύο να «σκοτώνονται» χωρίς να λογαριάζουν πως βρίσκονταν σε δημόσια θέα.

Ένα άρθρο από το περιοδικό «Ciao» είχε απασχολήσει πριν από λίγο καιρό, καθώς στο συγκεκριμένο δημοσίευμα αναφερόταν πως το ζευγάρι, για το οποίο μια αποκάλυψη νωρίτερα είχε «ταράξει» το γάμο του, καβγάδισε σε σούπερ μάρκετ της Κηφισιάς. Αιτία, όπως αναφέρεται, ήταν ο κορωνοϊός.

Όπως όλους μας, η πανδημία του κορωνοϊού δεν θα μπορούσε να αφήσει ανεπηρέαστη την Ελένη Μενεγάκη και το Ματέο Παντζόπουλο. Πέρα από όλα τα άλλα, η ίδια η Ελένη Μενεγάκη, όπως έχει αναφέρει και η ίδια αρκετές φορές στον αέρα της τηλεοπτικής της εκπομπής, αυτή την περίοδο είναι αρκετά στενοχωρημένη και στρεσαρισμένη, αφού η μαμά της, Ζέτα Μισόκαλου, βρίσκεται μακριά της και συγκεκριμένα στην Κάρυστο, για να προφυλαχτεί όσο γίνεται από τον ιό.

Προσπαθεί να χαμογελάσει, να χαλαρώσει, αλλά που; Την αφήνει κανείς; Και μπορεί η Ελένη να συνεχίζει, προς το παρόν, στην τηλεοπτική της εκπομπή, όμως για την επιχειρηματική δραστηριότητα που διατηρούν με τον Ματέο Παντζόπουλο στα Άχλα της Άνδρου, τα πράγματα δεν είναι καθόλου καλά. Ακριβώς το αντίθετο, μάλιστα.

Ελένη Μενεγάκη Ματέο Παντζόπουλος σκοτώθηκαν

Ο κορωνοϊός, που έχει πλήξει όλη την τουριστική βιομηχανία, έχει παγώσει τη λειτουργία του ξενοδοχείου του ζευγαριού στην Άνδρο. Και αυτό δεν είναι το πρώτο πρόβλημα που αντιμετωπίζει το ξενοδοχείο, αφού λίγο καιρό πριν εκδηλωθεί η πανδημία στην Ελλάδα, το Όνάρ, όπως ονομάζεται η ξενοδοχειακή μονάδα του Ματέο Παντζόπουλου και της Ελένης Μενεγάκη είχε σχεδόν καταστραφεί, αφού ανέβηκε πολύ ψηλά η κοίτη του ποταμού Άχλα, ενώ ταυτοχρόνως κατέβαιναν πολλά νερά από τις πλαγιές κι άνοιγαν νέα ρέματα.

Η μεγάλη ζημιά έγινε τον περασμένο Οκτώβριο, αλλά για να αποκατασταθούν όλες οι ζημιές χρειάστηκε αρκετός χρόνος. Και πολλά έξοδα, τα οποία επιβάρυναν πολύ το ζευγάρι, το οποίο ποντάριζε στην πολλά υποσχόμενη, μέχρι την ιστορία του κορωνοϊού, φετινή τουριστική σεζόν. Τώρα η σεζόν αυτή μοιάζει πλέον τελειωμένη υπόθεση, ή πάντως πολύ διαφορετική από ό,τι είχε σχεδιάσει το ζευγάρι, με συνέπεια τα έξοδα και τα δάνεια για τις επισκευές να τρέχουν και να μην υπάρχουν έσοδα.

Κάπως έτσι, καταλήγουμε… στο σούπερ μάρκετ. Όπως είναι φυσικό, όλη αυτή η κατάσταση έχει επηρεάσει πολύ το Ματέο και την Ελένη, με τους δύο τους να έχουν πάρα πολλή ένταση αυτή την εποχή. Ένταση, η οποία δεν κρύβεται από όσους βλέπουν το ζευγάρι και ένα περιστατικό που συνέβη πριν από λίγες μέρες είναι πολύ χαρακτηριστικό της κατάστασης που υπάρχει ανάμεσά τους, μιας κατάστασης που δεν οφείλεται στη μεταξύ τους σχέση, όπως λένε όσοι τους ξέρουν, αλλά στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν λόγω της πανδημίας.

Το ζευγάρι, λοιπόν, είχε πάει σε ένα σούπερ μάρκετ στην Κηφισιά, εκεί όπου συνηθίζουν να κάνουν τα ψώνια τους, και ανάμεσά τους ξέσπασε ένας μεγάλος καβγάς, στον οποίο έγιναν μάρτυρες όσοι ήταν εκείνη την ώρα κοντά τους. Η ένταση ήταν παραπάνω από εμφανής και τα νεύρα και των δύο έδειχναν να έχουν τεντωθεί επικίνδυνα.

Πάντως, όσοι ξέρουν καλά το ζευγάρι, λένε ότι η σχέση τους βασίζεται σε πολύ γερά θεμέλια και δεν κινδυνεύει από τις δυσκολίες…

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share