Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Χαμός έξω από το σπίτι της Ελένης Μενεγάκη και του Ματέο Παντζόπουλου - Τι συνέβη;

Ποιος ήταν ο λόγος;

14 Νοεμβρίου 2020 08:08
Χαμός έξω από το σπίτι της Ελένης Μενεγάκη και του Ματέο Παντζόπουλου - Τι συνέβη;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έξω από το σπίτι της Ελένης Μενεγάκη και του Ματέο Παντζόπουλο είχε βρεθεί πριν λίγες ημέρες η κάμερα του Ευτυχείτε και είχε καταγράψει το χαμό από τα λουλούδια που περίμεναν την πρώην παρουσιάστρια. Ποιος ήταν ο λόγος;

Η Ελένη είχε τα γενέθλια της και γιόρτασε τα 51 της χρόνια με τους αγαπημένους της ανθρώπους, ωστόσο πολύ θαυμαστές έστειλαν τα δικά τους δώρα στο σπίτι της! Το ίδιο έκανε και η εκπομπή Ευτυχείτε που έστειλε εκεί την ρεπόρτερ της για να της παραδώσει μια ανθοδέσμη.

Δείτε φωτογραφία από την εκπομπή:

Χαμός στο σπίτι της Ελένης Μενεγάκη και του Ματέο Παντζόπουλου: «Τον έβαλα κάτω και…»

Χαμός είχε επικρατήσει στο σπίτι της Ελένης Μενεγάκη και του Ματέο Παντζόπουλου, με την πρώτη να αναφέρεται μέσω της εκπομπής της σε ένα περιστατικό, όπου σύμφωνα με την ίδια, τον… έβαλε κάτω για να μιλήσουν.

Συγκεκριμένα η Ελένη Μενεγάκη στην έναρξη της προτελευταίας εκπομπής της, αναφέρθηκε στον διάλογο που είχε με τον σύζυγό της ένα βράδυ, με ένα μωρό εσχάτως να τους αλλάζει τη ζωή.

«Να ευχαριστιόμαστε το κάθε λεπτό με ανθρώπους που αγαπάμε. Κάθε στιγμή είναι μοναδική. Έχω γίνει φιλόσοφος. Δεν το περιμένατε από μένα. Σάμπως το περίμενα εγώ; Την Παρασκευή που έφυγα από εδώ και ήμουν έτσι όπως ήμουν, πήγα σπίτι μου κατά τις 9 το βράδυ. Έβαλα κάτω τον Μάκη. Το τι του έλεγα… Τι αναπτύξεις του έκανα….

Κάποια στιγμή μου λέει “αγάπη μου είσαι καλά;” Λέω “είμαι σε φάση φιλοσοφική;” Μου είπε “ναι”. Του λέω “δεν το συνηθίζω”. Μου απαντάει “όχι”. Είπα πολύ ωραία πράγματα μόνο που τα ξεχνάω του λέω, γιατί βγαίνουν μόνα τους, αυθόρμητα», είπε η Ελένη Μενεγάκη.

Αγορά μαμούθ από Ελένη Μενεγάκη και Ματέο Παντζόπουλος: Σεισμός στην showbiz

Το 2018 ήταν που η Ελένη Μενεγάκη μαζί με τον Ματέο Παντζόπουλο, σκεφτόντουσαν όπως είχε γραφτεί να αγοράσουν ξενοδοχείο στο όμορφο νησί της Λευκάδας. Μπορεί τότε η παρουσιάστρια να βρισκόταν ακόμη στο χώρο της τηλεόρασης, ωστόσο ασχολιόταν και με τις τουριστικές επιχειρήσεις, καθώς ο σύζυγός της όπως γνωρίζουμε διατηρεί ξενοδοχειακή μονάδα στα Άχλα της Άνδρου.

Έτσι, όταν έμαθαν την περίοδο εκείνη, πάντα μαζί με τον Ματέο, για μια ξενοδοχειακή μονάδα που πωλείται στη Λευκάδα, έσπευσαν αμέσως... διαβάστε την συνέχεια στο Youweekly.gr.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share