Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Ελένη Μενεγάκη: Ημίγυμνες ευχές και "πάγος" ο Ματέο Παντζόπουλος - Ο κρυφός θαυμαστής της εμφανίστηκε στα 51 της!

Χαμός!

30 Οκτωβρίου 2020 07:45
Ελένη Μενεγάκη: Ημίγυμνες ευχές και
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ελένη Μενεγάκη: Ημίγυμνες ευχές! Ο κρυφός θαυμαστής της εμφανίστηκε στα 51 της. Ε, τι γίνεται. Δεν μπορεί η βασίλισσα _ χρόνια πολλά και γεμάτα υγεία παρεμπιπτόντως – να γιορτάσει μία φορά γενέθλια, ήθελε ν’ ασχοληθούμε κι άλλο μαζί της. Και αφού σήμερα είναι η ημερομηνία τους, το “ωραίο” έγινε στα γενέθλια του αδερφού της μέρες πριν, στα οποία γιόρτασε με τούρτα, κεράκια και φωτογραφία, τα δικά της! Εορταστικό είναι σήμερα το κλίμα στο σπίτι της Ελένης Μενεγάκη.

Η παρουσιάστρια έχει τα γενέθλιά της και οι ευχές έχουν ξεκινήσει από τα ξημερώματα. Η Ελένη Μενεγάκη έχει γενέθλια και μας δείχνει το δώρο που ξεχώρισε!

Η «ωραία Ελένη» δέχεται ευχές από φίλους, συνεργάτες και συγγενείς, αλλά το πιο όμορφο μήνυμα, το δέχθηκε από τον γιο της, Άγγελο Λάτσιο, ο οποίος δημοσίευσε κοινές τους φωτογραφίες από το παρελθόν στο προφίλ του στο Instagram. «Happy birthday to this star! 51 never looked prettier! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! Σ’ αγαπάω πολύ και θα είμαι ο μεγαλύτερος θαυμαστής σου για πάντα!», σχολίασε ο πρωτότοκος γιος της παρουσιάστριας.

Μαμά και γιος είναι πολύ δεμένοι μεταξύ τους και μάλιστα η Ελένη απάντησε στο σχόλιό του γράφοντας: «Παιδί μουυυυυυυυ. Μονάκριβο αγορι μου».

Με την ευκαιρία δείτε κι αυτό: «Καυτές» στιγμές για Ελένη Μενεγάκη και Ματέο Παντζόπουλο μπροστά σε όλο τον κόσμο - Διέρρευσαν οι αποκαλυπτικές εικόνες

Δείτε την φωτογραφία στο Athensmagazine.gr:

Ελένη Μενεγάκη: Έγκυος στο 5ο παιδί της;

Δημοσίευμα κάνει τον γύρο του διαδικτύου εδώ και λίγες μέρες και θέλει την Ελένη Μενεγάκη έγκυο στο πέμπτο της παιδί της και δεύτερο του Ματέο Παντζόπουλου!

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ!

"Τρόμος" για τον Ματέο Παντζόπουλο: Φωτογραφία της Ελένης Μενεγάκη εμφανίστηκε ξαφνικά στο διαδίκτυο και προκάλεσε αναβρασμό!

Μια νέα φωτογραφία έκανε πριν από λίγες ώρες την εμφάνισή της στο διαδίκτυο, τραβηγμένη μέσα από το εσωτερικό του σπιτιού της Ελένης Μενεγάκη και του Ματέο Παντζόπουλου στα Μελίσσια! Ο λόγος που πήρε άπειρα σχόλια είναι η... μικρή Μαρίνα φυσικά!

Για την ακρίβεια η Ελένη Μενεγάκη μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία στην οποία είναι αγκαλιασμένη με την Μαρινούλα κι εκείνη σαν σωστή... μικρή κυρία φοράει ροζ γόβες!

Η συγκεκριμένη φωτογραφία έχει σπάσει ρεκόρ σε likes για τις ώρες που έχει ανέβει και τα σχόλια από κάτω έχουν πάρει φωτιά! Μάλιστα η Ελένη έκανε το δικό της γράφοντας:

"Διαβαζω τα μηνυματα σας και θελω ν απαντησω σε ολες αλλα δεν γινετε ... Με συγκινησατε , με κανατε να γελασω με αστεια περιστατικα , κυριως ομως μου αρεσε που ειχατε να μοιραστειτε κατι με ολες μας ! Σας ευχαριστω αληθινα!"

Πηγή: Youweekly.gr.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share