Τετάρτη, 08 Μαΐου 2024

«Με έχει πάρει τόσες φορές και...» - Σοκαριστική αποκάλυψη για τον Σπύρο Παπαδόπουλο

Τι εξομολογήθηκε δημόσια διάσημη Ελληνίδα;

7 Νοεμβρίου 2020 08:45
«Με έχει πάρει τόσες φορές και...» - Σοκαριστική αποκάλυψη για τον Σπύρο Παπαδόπουλο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια σοκαριστική αποκάλυψη έγινε για τον Σπύρο Παπαδόπουλο, με μια πασίγνωστη παρουσιάστρια να αναφέρεται στις μεταξύ τους επαφές, με αφορμή ορισμένες δηλώσεις του.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, συγκεκριμένα, αποφάσισε να προχωρήσει σε μια δημόσια εξομολόγηση στον αέρα της εκπομπής της, όπου αποκάλυψε τους λόγους που αρνείται εδώ και χρόνια να πάει καλεσμένη στο «Στην υγειά μας ρε παιδιά», μετά την αποκάλυψη για την νέα απώλεια του Παπαδόπουλου.

«Θέλω να κάνω μια εξομολόγηση που θα την ακούσει και η μαμά μου, η οποία λατρεύει τον Σπύρο Παπαδόπουλο και την εκπομπή του. Είδατε που είπε ο Σπύρος Παπαδόπουλος ότι είναι κάποιοι άνθρωποι που δεν τους θέλουμε και δεν τους καλούμε και κάποιοι άλλοι που δεν μας έρχονται ποτέ. Θέλω να κάνω μια παραδοχή γιατί εγώ ανήκω στη δεύτερη κατηγορία, αυτών που δεν έχουν πάει ποτέ και δεν θέλουν.

Και θέλω να το ξεκαθαρίσω τι εννοώ. Μου είναι πάρα πολύ συμπαθής ο Σπύρος Παπαδόπουλος, τον θαυμάζω. Με έχει καλέσει καμιά 15αρια φορές και έχω πει “όχι”. Δεν μπορώ αυτά τα γυρίσματα τα πολύωρα. Εγώ εν τω μεταξύ δεν πίνω αλκοόλ, δεν μπορώ να φάω αυτά τα τυριά που τα βλέπει το φως και κάπως νιώθω ότι μπορεί να έχουν αλλοιωθεί όλα αυτά τα μεζεδάκια», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Ανατριχιάζει με την νέα αποκάλυψη για την ασθένεια ο Σπύρος Παπαδόπουλος: «Δυστυχώς…»

Ανατριχιάζει η νέα αποκάλυψη από την πλευρά του Σπύρου Παπαδόπουλου σχετικά με την ασθένεια, τονίζοντας πως αυτό που συνέβη, για τον ίδιο, ήταν δυστυχές.

Τον αγαπημένο ηθοποιό και παρουσιαστή συνάντησαν οι τηλεοπτικές κάμερες σε βραδινή του έξοδο και φυσικά δεν μπορούσαν να μην τον ρωτήσουν και για το διαφημιστικό σποτ στο οποίο πρωταγωνιστούσε το οποίο ήταν στο πλαίσιο της ενημέρωσης της κοινότητας για τον κορωνοϊό.

Η κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» ήταν εκεί και κατέγραψε τις απαντήσεις του Σπύρου Παπαδόπουλου.

«Είχα πει ότι δεν μπορώ να πάρω εγώ στους ώμους μου αυτό το πράγμα, να κλείσω τον κόσμο μέσα, πρέπει να με πείσετε. Και με έπεισαν δυστυχώς», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σπύρος Παπαδόπουλος.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share