Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Άφωνος με την Φαίη Μαυραγάνη ο Νίκος Μάνεσης - Τον… κούφανε με την κίνηση που έκανε στο σπίτι

Χαμός για το ζευγάρι

30 Οκτωβρίου 2020 19:59
Άφωνος με την Φαίη Μαυραγάνη ο Νίκος Μάνεσης - Τον… κούφανε με την κίνηση που έκανε στο σπίτι
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Άφωνος έμεινε με την Φαίη Μαυραγάνη ο Νίκος Μάνεσης, με τη σύζυγό του να πραγματοποιεί μια κίνηση στο σπίτι, η οποία… τον κούφανε, βλέποντάς την.

Οι δυο τους αποτελούν ένα από τα πιο υπέροχα και αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz, πραγματοποιώντας μάλιστα εξαιρετική δουλειά στην τηλεόραση. Με τη Μαυραγάνη να ξεκινά νωρίς το πρωί και τον Μάνεση να συνεχίζει λίγο αργότερα, αμφότεροι έχουν κατακτήσει το «θρόνο» του Σαββατοκύριακου, θεωρούμενοι λογικά οι κορυφαίοι στο είδος τους.

Παράλληλα, δεν έχουν κρύψει εδώ και χρόνια την εκπληκτική τους σχέση, για την οποία μίλησε στις κάμερες η παρουσιάστρια. Τον ισχυρισμό αυτόν ενισχύει, μάλιστα, η… ερωτική της φωτογραφία στο Instagram, όπου διαφήμιζε την εκπομπή της, φορώντας ένα απλό τιραντάκι και προκαλώντας «θύελλα» αντιδράσεων μεταξύ των ακολούθων της.

«Ο Νίκος Μάνεσης είναι…» - «Πάγωσε» το σύζυγό της η Φαίη Μαυραγάνη

«Πάγωσε» τον Νίκο Μάνεση με τα λόγια της η Φαίη Μαυραγάνη, η οποία σε συνέντευξη που είχε δώσει στο «People», αναφέρθηκε στη μεταξύ τους σχέση, το πώς εκτυλίσσεται ο γάμος της, αλλά και την… κοινή τους επαγγελματική αποστολή.

«Θα σου πω κάτι που συνέβη χθες. Την ώρα της εκπομπής δέχτηκα ένα μήνυμα που με ενημέρωνε ότι ένα από τα θέματα που παίξαμε δεν ήταν ακριβώς έτσι. Προβληματίστηκα για το πώς θα το χειριστώ στη συνέχεια και τηλεφώνησα στον Νίκο. Του λέω 2-3 πράγματα και το αφήνουμε για να το συζητήσουμε από κοντά. Το βράδυ ήμασταν τόσο κουρασμένοι που δεν είπαμε απολύτως τίποτα για τη δουλειά. Σήμερα έφυγα από το σπίτι για να βρεθούμε για τη συνέντευξη την ώρα που αυτός γυρνούσε από τη ουλειά. Όπως καταλαβαίνεις, πάλι δεν είπαμε τίποτα. Το θέμα είναι ότι και να υπδήρχε η δυνατότητα δεν θα το συζητούσαμε γιατί έχω μπουχτίσει πλέον με τα όσα έχω διαχειριστεί στη δουλειά που στο σπίτι θέλω να πούμε άλλα πράγματα. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν συζητάμε καθόλου για τα επαγγελματικά μας».

Στην πορεία η γνωστή δημοσιογράφος αναφέρεται στον σύζυγό της με ιδιαίτερα τρυφερά λόγια λέγοντας πως για εκείνη είναι δάσκαλος.

«Ο Νίκος για εμένα είναι δάσκαλος. Μια φορά μπροστά σε έναν διευθυντή μου είχα πει “Ο Νίκος είναι είδωλο’’ και απευθυνόμενος στον Νίκο είπε “Μετά από τόσα χρόνια και σου το λέει ακόμα αυτό;’’. Εγώ μάθαινα και εξακολουθώ να μαθαίνω από τον Νίκο. Όχι επειδή είναι μεγαλύτερός μου και έχει διαγράψει περισσότερα χιλιόμετρα στη δουλειά αυτή, αλλά γιατί είναι ένας τετραπέρατος άνθρωπος, με δυνατότητα σκέψης για μια σειρά από θέματα που με ενδιαφέρουν».

Από το 2003 μέχρι το 2006 ήταν συμπαρουσιάστριά του στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του Σαββατοκύριακου Στούντιο με Θέα στον ΑΝΤ1. Σε ερώτηση σχετικά με το αν θα ξαναέκανε μαζί του εκπομπή απαντάει: «Βεβαίως. Μας το έχουν προτείνει αρκετές φορές. Οι συγκυρίες δεν το έχουν φέρει. Δεν το έχουμε απορρίψει όμως». Την οικογενειακή τους ευτυχία ολοκληρώνουν τα δύο τους παιδιά, η 15χρονη Λυδία και ο 9χρονος Φώτης, που όπως δείχνουν τα πράγματα δεν θα ακολουθήσουν τον επαγγελματικό δρόμο των γονιών τους. «Η Λυδία ζωγραφίζει. Είναι η φύση της, η ζωή της, η κλίση της, η ανάγκη της και όπως όλα δείχνουν ο δρόμος της.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share