Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Δύσκολες ώρες για τη Μαρία Μπακοδήμου - Η φωτογραφία ντοκουμέντο μέσα από το νοσοκομείο

Τι συνέβη με την παρουσιάστρια;

27 Οκτωβρίου 2020 17:20
Δύσκολες ώρες για τη Μαρία Μπακοδήμου - Η φωτογραφία ντοκουμέντο μέσα από το νοσοκομείο

Δύσκολες ώρες πέρασε η Μαρία Μπακοδήμου καθώς ο γιος της υπέστη σοβαρό ατύχημα με αποτέλεσμα να καταλήξει στο νοσοκομείο, δείτε εδώ του γιους της παρουσιάστριας και τον... έρωτά τους.

Ο μικρός γιος της Μαρίας Μπακοδήμου και του Δημήτρη Αργυρόπουλου, Άρης, δημοσίευσε στα social media μία φωτογραφία, στην οποία τον βλέπουμε να είναι ξαπλωμένος στο κρεβάτι και να φοράει μάσκα οξυγόνου και ορό στο χέρι. Στο πλευρό του βρίσκονταν οι φίλοι του, οι οποίοι φωτογραφήθηκαν μαζί του.

Ο Άρης Αργυρόπουλος δεν αποκάλυψε την αιτία που βρίσκεται στο νοσοκομείο, ενώ η παρουσιάστρια θέλησε να ενημερώσει τους διαδικτυακούς της φίλους σχετικά με την υγεία του γιου της. Συγκεκριμένα, η Μαρία Μπακοδήμου εξήγησε πως ο Άρης είχε έναν άσχημο τραυματισμό στο γόνατο, αλλά όλα πήγαν καλά.

"Ήταν ένας άσχημος τραυματισμός στο γόνατο. Όλα πήγαν τέλεια. Ευχαριστώ πολύ για τα μηνύματα σας. Και κυρίως ευχαριστώ τον @ntagiopoulos. Έναν από τους καλύτερους γιατρούς που έχουμε ????????", έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Μαρία Μπακοδήμου: "Μείναμε" με το σαλόνι της - Ολόκληρο παλάτι!

Η Μαρία Μπακοδήμου έχει δείξει πολλές φορές πως είναι "σπιτόγατα" και προτιμά τον ελεύθερο χρόνο της να τον περνά στο σπίτι. Τη δικαιολογούμε όμως μιας και το σπίτι της είναι πανέμορφο.

Η διάσημη παρουσιάστρια είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και αγαπά να μοιράζεται τις προσωπικές τις στιγμές με τους διαδικτυακούς της φίλους. Πρόσφατα ανέβασε μια φωτογραφία από το σαλόνι του σπιτιού της κι εμείς "μείναμε", ενώ σοκ πάθαμε και όταν μάθαμε την ηλικία της.

Κυρίαρχο χρώμα είναι το μαύρο κι αυτό που μας έκανε ιδιαίτερη εντύπωση μια υπέροχη κρεμαστή κούνια σε συνδυασμό με έναν εντυπωσιακό τεράστιο πίνακα που διακοσμούν τη μία γωνία του σαλονιού της.

"Το έχω το θεματάκι μου με τις..." - Ξέσπασε η Μαρία Μπακοδήμου

Καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου "The 2night show" βρέθηκε πριν λίγο καιρό η Μαρία Μπακοδήμου και εκτός από την εμπειρία της ως κριτής στο J2US μίλησε και για τις σχέσεις της, κάτι το οποίο αποφεύγει. Ωστόσο, μόλις λίγες ημέρες πριν ανακοινώθηκαν τα άτομα που θα συμμετέχουν αυτή τη σεζόν στο J2US και φυσικά η Μαρία Μπακοδήμου δεν θα λείπει από την κριτική επιτροπή.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου παρατήρησε πως η επιτυχημένη παρουσιάστρια έδειχνε λαμπερή και ευτυχισμένη και θεώρησε πως σε αυτό έχει συμβάλει κάποιος άντρας. Η παρουσιάστρια τότε πήρε το θάρρος να μιλήσει για τις προσωπικές της σχέσεις πετώντας την "καυτή" ατάκα "δεν με λες και γαμοπετυχημένη".

«Κάποιος άνθρωπος σου το βγάζει αυτό δεν γίνεται, επέμεινε ο παρουσιαστής με τη Μαρία Μπακοδήμου να ξεκαθαρίζει: "Εγώ πάντως αυτόν τον άνθρωπο δεν τον ξέρω. Όταν με ρωτάνε για τις σχέσεις μου, νιώθω πάρα πολύ αμήχανα. Είναι το αδύνατό μου σημείο. Με τις σχέσεις δεν τα πάω καλά. Οι μεγαλύτερες σχέσεις μου κρατήσανε τέσσερα χρόνια. Συνήθως είναι ωραία στα δύο χρόνια και μετά μου παίρνει άλλα δύο να δω πόσο το αντέχω, πόσο με αντέχει, τι γίνεται γενικά. Το έχω το θεματάκι μου με τις σχέσεις. Δεν μπορώ τη δέσμευση και γι’ αυτό δεν προχωράω στο να συνδεθώ με τον άλλον βαθιά. Δεν είμαι γαμοφοβική αλλά δεν είμαι και γαμοπετυχημένη. Δε θέλω να ξαναπαντρευτώ".

Δείτε το βίντεο με τη συνέντευξη της Μαρίας Μπακοδήμου:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share