Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Πλάκα κάνεις; Αυτή είναι η ηλικία της Μαρίας Μπακοδήμου

Δεν της φαίνεται καθόλου!

22 Οκτωβρίου 2020 10:53
Πλάκα κάνεις; Αυτή είναι η ηλικία της Μαρίας Μπακοδήμου

Η Μαρία Μπακοδήμου είναι μία από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες της ελληνικής showbiz καθώς σε κάθε της εμφάνιση αφήνει τους πάντες άφωνους.

Πολλά ακούγονται για τις αισθητικές επεμβάσεις στο πρόσωπο της πολλές από τις έχει παραδεχτεί και η ίδια. Πόσο χρονών είναι πραγματικά όμως η εντυπωσιακή παρουσιάστρια;

Η Μαρία Μπακοδήμου μιλά ανοιχτά για την ηλικία της χωρίς να ντρέπεται καθόλου και δικαίως αφού με το ζόρι φαίνεται για σαραντάρα. Κι όμως, τα φαινόμενα απατούν.

Η όμορφη παρουσιάστρια είναι γεννημένη στις 9 Μαρτίου του 1965. Ανήκει λοιπόν στο ζώδιο του Ιχθύ και είναι 55 ετών.

"Με τη Μαρία αγαπιόμαστε πάρα πολύ" - Η δημόσια ερωτική εξομολόγηση που "πάγωσε" τη Μαρία Μπακοδήμου

Το Δημήτρη Αργυρόπουλο τον γνωρίζουν οι πάντες λόγω της Μαρίας Μπακοδήμου μιας και οι δυο τους υπήρξαν παντρεμένοι για αρκετά χρόνια και μαζί απέκτησαν δύο γιους. Ο γνωστός εκδότης πρόσφατα έδωσε μια συνέντευξη και μεταξύ άλλων μίλησε για τη σχέση του με τη γνωστή παρουσιάστρια.

Ο εκδότης του περιοδικού Γυναίκα και παραγωγός τηλεοπτικών εκπομπών δήλωσε πως, «Με ξέρουν ως ο πρώην άντρας της Μπακοδήμου. Δεν με ενοχλεί καθόλου. Με τη Μαρία είναι η μισή μου ζωή. Είναι γνωστή, δημοφιλέστατη, αγαπιόμαστε πάρα πολύ, είναι ο άνθρωπος ο οποίος θα είναι η πρώτη που θα ρωτήσω για οποιοδήποτε επαγγελματικό βήμα, οτιδήποτε κάνω στη ζωή μου».

Άλλωστε με την Μαρία Μπακοδήμου έχουν αποκτήσει δύο παιδιά και μέχρι και σήμερα διατηρούν άψογες σχέσεις, δείτε εδώ τις δηλώσεις της παρουσιάστριας για τη γνώμη της απέναντι στο θεσμό του γάμου.

"Το έχω το θεματάκι μου με τις..." - Ξέσπασε η Μαρία Μπακοδήμου

Καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου "The 2night show" βρέθηκε πριν λίγο καιρό η Μαρία Μπακοδήμου και εκτός από την εμπειρία της ως κριτής στο J2US μίλησε και για τις σχέσεις της, κάτι το οποίο αποφεύγει. Ωστόσο, μόλις λίγες ημέρες πριν ανακοινώθηκαν τα άτομα που θα συμμετέχουν αυτή τη σεζόν στο J2US και φυσικά η Μαρία Μπακοδήμου δεν θα λείπει από την κριτική επιτροπή.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου παρατήρησε πως η επιτυχημένη παρουσιάστρια έδειχνε λαμπερή και ευτυχισμένη και θεώρησε πως σε αυτό έχει συμβάλει κάποιος άντρας. Η παρουσιάστρια τότε πήρε το θάρρος να μιλήσει για τις προσωπικές της σχέσεις πετώντας την "καυτή" ατάκα "δεν με λες και γαμοπετυχημένη".

«Κάποιος άνθρωπος σου το βγάζει αυτό δεν γίνεται, επέμεινε ο παρουσιαστής με τη Μαρία Μπακοδήμου να ξεκαθαρίζει: "Εγώ πάντως αυτόν τον άνθρωπο δεν τον ξέρω. Όταν με ρωτάνε για τις σχέσεις μου, νιώθω πάρα πολύ αμήχανα. Είναι το αδύνατό μου σημείο. Με τις σχέσεις δεν τα πάω καλά. Οι μεγαλύτερες σχέσεις μου κρατήσανε τέσσερα χρόνια. Συνήθως είναι ωραία στα δύο χρόνια και μετά μου παίρνει άλλα δύο να δω πόσο το αντέχω, πόσο με αντέχει, τι γίνεται γενικά. Το έχω το θεματάκι μου με τις σχέσεις. Δεν μπορώ τη δέσμευση και γι’ αυτό δεν προχωράω στο να συνδεθώ με τον άλλον βαθιά. Δεν είμαι γαμοφοβική αλλά δεν είμαι και γαμοπετυχημένη. Δε θέλω να ξαναπαντρευτώ".

Δείτε το βίντεο με τη συνέντευξη της Μαρίας Μπακοδήμου:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share