Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Θάνατοι σοκ για την Ρούλα Κορομηλά!

Θλίψη!

27 Οκτωβρίου 2020 14:46
Θάνατοι σοκ για την Ρούλα Κορομηλά!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ρούλα Κορομηλά έκανε μία πολύ συγκινητική ανάρτηση και δεν έκρυψε πως είναι βυθισμένη στην θλίψη με όλα όσα συμβαίνουν στον πλανήτη με τον κορωνοϊό και για όσους έφυγαν από τη ζωή τον τελευταίο καιρό.

Με αφορμή τα νέα μέτρα που επιβλήθηκαν πριν από μερικές μέρες στην χώρα μας, η Ρούλα Κορομηλά αναφέρθηκε στη χρήση μάσκας και στην κατάσταση που βιώνουμε όλοι τους τελευταίους μήνες.

Η παρουσιάστρια ξεκαθάρισε πως τόσο οι άνθρωποι που έφυγαν από τη ζωή όσο και η απομόνωση που βιώνουμε, είναι πραγματικά μία κατάσταση που προκαλεί θλίψη. Δείτε εδώ το δημόσιο ξέσπασμα που είχε πριν από μερικές μέρες η Ρούλα Κορομηλά.

Πόσο; Αυτό είναι το ύψος της Ρούλας Κορομηλά

Η Ρούλα Κορομηλά είναι από τις λίγες παρουσιάστριες που έχουν αγαπηθεί τόσο πολύ από το κοινό. Τόσο η ευφράδεια του λόγου της όσο και η εντυπωσιακή εμφάνισή της την έχουν κατατάξει δικαίως στο top 10 των Ελληνίδων παρουσιαστριών.

Από τις πρώτες τις εμφανίσεις στο γυαλί είχε ξεχωρίσει για τα καλλίγραμμα πόδια της που θύμιζαν... μοντέλο. Κι όμως, η Ρούλα Κορομηλά δεν είναι τόσο ψηλή όσο νομίζαμε.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια έχει ύψος 1,67. Μπορεί να μην είναι δύο μέτρα αλλά σίγουρα είναι μια κούκλα ακόμη και σήμερα. Ωστόσο, αυτή δεν είναι η πρώτη αποκάλυψη σχετικά με την παρουσιάστρια που μας αφήνει άφωνους!

Ρούλα Κορομηλά: Στην αγκαλιά ενός άνδρα - Η φωτογραφία που φούντωσε τις φήμες

Η Ρούλα Κορομηλά είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media. Αν και απέχει από την τηλεόραση εδώ και καιρό, ωστόσο επικοινωνεί σχεδόν καθημερινά με τους θαυμαστές και τους διαδικτυακούς της φίλους στο προφίλ της στο Instagram, δείτε μια φωτογραφία που ανέβασε με το "παιδί" της.

Αυτή τη φορά, μάς ταξίδεψε στο παρελθόν και δημοσίευσε μία φωτογραφία της, όπου την κρατάει αγκαλιά ο Ανδρέας Μικρούτσικος, όταν εκείνη ακόμη παρουσίαζε το επιτυχημένο show, Ciao ANT1.

Μπορεί οι πρωταγωνιστές της φωτογραφίας να είναι η Ρούλα Κορομηλά με τον Ανδρέα Μικρούτσικο αλλά αν την παρατηρήσετε λίγο καλύτερα θα δείτε στο... παρασκήνιο τη Ζέτα Μακρυπούλια

Δείτε τη σπάνια φωτογραφία:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share