Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Έντονες αντιδράσεις στη βασιλική οικογένεια: Σούσουρο από τη στάση της Πριγκίπισσας

Τι συνέβη;

23 Οκτωβρίου 2020 13:51
Έντονες αντιδράσεις στη βασιλική οικογένεια: Σούσουρο από τη στάση της Πριγκίπισσας
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Σούσουρο προκλήθηκε από τη στάση της Πριγκίπισσας και διαδόχου του θρόνου, με τις αντιδράσεις στη βασιλική οικογένεια να είναι έντονες μπροστά σε όσα συνέβησαν.

Συγκεκριμένα, όλοι στάθηκαν σε όσα υγειονομικά μέτρα υπήρξαν στην Ισπανία, σε βραβεία που αφορούσαν την Πριγκίπισσα Λεονόρ, με τους περιορισμούς να είναι αρκετά σημαντικοί. Η διοργάνωση δεν είχε καμία σχέση με αυτήν της προηγούμενης χρονιάς, με την Πριγκίπισσα να επισκέπτεται τις Αστούριας μαζί με τους γονείς της, Βασιλιά Φελίπε και Βασίλισσα Λετίθια, καθώς και με την αδελφή της, Σοφία.

Η εκδήλωση χρειάστηκε να αλλάξει μέχρι και τόπο διεξαγωγής και από ένα «θερμό» περιβάλλον, όπως έγινε σε προηγούμενες «εκδόσεις» της, μετατράπηκε σε… πιο ψυχρό λόγω κορωνοϊού. Σε μια άλλη εκδήλωση της περιοχής, δε, όπου επίσης πρωταγωνιστικό πρόσωπο είναι η Πριγκίπισσα των Αστούριας, η διάρκεια ήταν μικρότερη, γεύμα δεν υπήρξε, ενώ όλες σχεδόν οι δραστηριότητες έγιναν εξωτερικά.

Αυτό που εντυπωσίασε περισσότερο, πάντως, ήταν η συμπεριφορά της Λεονόρ, που πρόσφατα βέβαια έκανε τα πάντα... άνω κάτω. Πέρυσι η στάση της ήταν πιο νευρική, ενώ φέτος φάνηκε σαφέστατα πιο ήρεμη και ώριμη, δείχνοντας πως παρά τα προσεχώς 15 της χρόνια (31/10) αρχίζει να ετοιμάζεται για τις μεγάλες ευθύνες, που την περιμένουν, ως διάδοχο του θρόνου στην Ιβηρική χώρα.

Ρίγη συγκίνησης στη βασιλική οικογένεια: Θαυμασμός για την πράξη της Βασίλισσας

Χαράς ευαγγέλια υπάρχουν στη βασιλική οικογένεια, με τη Βασίλισσα να προχωρά σε μια πράξη, που αν μη τι άλλο κερδίζει το θαυμασμό, για την προσφορά που αποφέρει στο κοινωνικό σύνολο.

Είναι γνωστό, άλλωστε, στην Ισπανία πως η Βασίλισσα Σοφία έχει ξεκινήσει μια φιλανθρωπική δράση, στην εποχή του κορωνοϊού, για όσους έχουν βιώσει ακόμη πιο έντονες κοινωνικές ανισότητες στον καιρό της πανδημίας, προσφέροντας τρόφιμα στους εν λόγω περιθωριοποιημένους πολίτες.

Η ίδια, μάλιστα, είναι εξαιρετικά ενεργή στο έργο της, καθώς κάνει διαρκώς περιοδείες στις πόλης της Καστίλλης, ώστε να διαπιστώσει την πρόοδο του κοινωνικού έργου, που πραγματοποιείται στην περιοχή. Στην αρχή επισκέφθηκε το Αλμπαθέτε και ακολούθησε το Τολέδο, γνωρίζοντας έτσι όλες τις εγκαταστάσεις, που υπάρχουν στα μέρη, όπου έχουν τοποθετηθεί για την εξυπηρέτηση των πολιτών.

Η Βασίλισσα Σοφία έχει επιδείξει τον τελευταίο καιρό σπουδαία κινητοποίηση προς την κατεύθυνση της άμβλυνσης των κοινωνικών ανισοτήτων, συνεχίζοντας ακάθεκτη το έργο της, με τουλάχιστον 9.000 ανθρώπους στην τελευταία της δράση να έχουν επωφεληθεί, χάρη στην εργασία 135.000 εργαζομένων και άλλων 700 εθελοντών.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share