Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Συναγερμός στη βασιλική οικογένεια: Τα έκανε… άνω κάτω η Πριγκίπισσα

Έκλεψε τις εντυπώσεις στην εθνική γιορτή

14 Οκτωβρίου 2020 14:12
Συναγερμός στη βασιλική οικογένεια: Τα έκανε… άνω κάτω η Πριγκίπισσα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συναγερμός σήμανε στη βασιλική οικογένεια, αφού η Πριγκίπισσα τα έκανε… άνω κάτω στην εθνική γιορτή της χώρας της, κερδίζοντας τις εντυπώσεις της με την εμφάνισή της.

Συγκεκριμένα, στην Ισπανία πραγματοποιήθηκε η εθνική γιορτή της χώρας, η οποία όμως είχε ειδικούς περιορισμούς εξαιτίας της πανδημίας, με τον κορωνοϊό να έχει χτυπήσει «βαριά» τον τόπο. Για το λόγο αυτόν, άλλωστε, οι επίσημοι καλεσμένοι ήταν λιγότεροι αυτή την φορά και, φυσικά, δε θα μπορούσαν να λείπουν ανάμεσα σε αυτούς ο Βασιλιάς Φελίπε, η σύζυγός του, Λετίθια, καθώς και οι κόρες τους, οι Πριγκίπισσες Λεονόρ και Σοφία.

Η Λεονόρ, μάλιστα, που βρίσκεται στα 15 της χρόνια, «έκλεψε» τις εντυπώσεις με το ντύσιμό της. Η ίδια φόρεσε μια μπλούζα ρετρό και μια πολύ απλή μαύρη φούστα, που έκανε άπαντες να τη θαυμάσουν για τις υπέροχες επιλογές της. Η Σοφία, από την πλευρά της, είχε ένα όμορφο θαλασσί παντελόνι και μια έτερη απλή άσπρη μπλούζα, ενώ πρόσφατα είχε υποστεί ένα ατύχημα που δεν έκρυψε δημόσια.

Κατά τη διάρκεια αυτής της εκδήλωσης, μάλιστα, υπήρξαν πολλές στιγμές συγκίνησης. Κορυφαία εξ αυτών, ήταν ο φόρος τιμής προς τους ήρωες της πανδημίας, με τους Ισπανούς να ελπίζουν ακόμη, αρκετούς μήνες αργότερα, να ξεφύγουν από μια εξαιρετικά δύσκολη περιπέτεια, όπου έχουν εισέλθει.

Πηγή: Hola.com

«Παγωμάρα» στη βασιλική οικογένεια: Η ερώτηση που σάστισε την Πριγκίπισσα

«Παγωμάρα» υπήρξε στη βασιλική οικογένεια, με μια ερώτηση να είναι αρκετά... παράξενη για την Πριγκίπισσα και διάδοχο του θρόνου, με αποτέλεσμα εκείνη να σαστίσει.

Το καλοκαίρι αυτό ήταν παράξενο για την οικογένεια της Ισπανίας. Μετά τις τρομερές αποκαλύψεις για τη δράση του Χουάν Κάρλος και την απόφαση του πρώην Βασιλιά να φύγει από την χώρα, με το παλάτι μάλιστα να μας αποκαλύπτει και... πού έχει κρυφτεί, ο νυν Βασιλιάς, Φελίπε, θέλησε μαζί με τη σύζυγό του, Λετίθια, και τις δύο κόρες τους να πάνε κάπου να χαλαρώσουν σε σύγκριση με αυτή την καθημερινότητα.

Κάπως έτσι, πέρασαν τον χρόνο τους στη Μαγιόρκα, όπου συνδύασαν το τερπνόν μετά του ωφελίμου, καθώς έκαναν τις διακοπές τους και, παράλληλα, επιδόθηκαν σε κοινωνικό έργο, με επίκεντρο τη διαχείριση της πανδημίας του κορωνοϊού. Η οικογένεια στάθηκε δίπλα σε όσους έχουν πληγεί στην καθημερινότητά τους, ενώ συνάντησαν αρκετά παιδιά, με τα οποία συνομίλησαν.

Κάπου εκεί, όμως, ήρθε και η αμήχανη στιγμή για την Πριγκίπισσα Λεονόρ, η οποία είναι μάλιστα η διάδοχος του θρόνου. Οι νέοι, φυσικά, είναι αυθόρμητοι και σίγουρα σκέφτονται... διαφορετικά από όσους είναι «καταδικασμένοι» να υπηρετούν τη Βασιλεία. Κάπως έτσι, ένα κορίτσι γύρισε στη Λεονόρ, την ώρα που της έκαναν ερωτήσεις και τη ρώτησε τι θα ήθελε να κάνει, όταν θα μεγάλωνε.

Η αλήθεια είναι, ότι και να θέλει η Λεονόρ... δεν έχει πολλές επιλογές. Συγκεκριμένα έχει μία και αυτή είναι να γίνει Βασίλισσα της Ισπανίας, εκτός μεγάλων απροόπτων. Η μητέρα της, σε εκείνο το σημείο, έσπευσε να απαντήσει για χάρη της και να πει πως «δεν είναι το τι θέλει, αλλά το τι πρέπει να κάνει».

Με αυτό τον τρόπο, η Βασίλισσα βοήθησε την κόρη της να αποφύγει την έντονη αμηχανία εξαιτίας της εν λόγω ερώτησης. Το περιστατικό σχολιάστηκε έντονα από τον Τύπο της Μαγιόρκα, που μεταξύ άλλων εξήρε την Πριγκίπισσα για τα υπέροχα μάτια της.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share