Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Έκτακτη απόφαση για Βάσω Λασκαράκη και Λευτέρη Σουλτάτο - Η ξαφνική κίνηση που σόκαρε

Τι συνέβη;

22 Οκτωβρίου 2020 21:14
Έκτακτη απόφαση για Βάσω Λασκαράκη και Λευτέρη Σουλτάτο - Η ξαφνική κίνηση που σόκαρε
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε μια έκτακτη απόφαση προχώρησαν Βάσω Λασκαράκη και Λευτέρης Σουλτάτος, με την ξαφνική τους κίνηση να σοκάρει άπαντες, λίγο πριν από τις νέες τους τρυφερές στιγμές.

Συγκεκριμένα, οι δυο τους βρέθηκαν στο Ηράκλειο της Κρήτης για Σαββατοκύριακο. Το γνωστό ζευγάρι μπορεί να πέρασε εκεί σχεδόν όλο το καλοκαίρι, όμως κάθε φορά που του δίνεται η ευκαιρία φτιάχνει τις αποσκευές του και επισκέπτεται ξανά και ξανά και το αγαπημένο του μέρος.

Έτσι, η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος δεν έχασαν την ευκαιρία. Μάλιστα έκαναν ένα τραπέζι στην αυλή τους σπιτιού τους για τους φίλους τους και όλοι μαζί έψησαν πίτσα στον ξυλόφουρνο περνώντας με τον πιο ευχάριστο τρόπο την ημέρα τους, ζώντας ακόμη περισσότερες στιγμές ανεμελιάς, γεμάτες αγάπη.

Ξανά μητέρα η Βάσω Λασκαράκη; Επιβεβαίωσε αυτό που κυκλοφορούσε ως φήμη!

Μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης παραχώρησε η Βάσω Λασκαράκη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και το The 2night show και μεταξύ άλλων μίλησε για το ενδεχόμενο να γίνει μητέρα για δεύτερη φορά.

Για τα επαγγελματικά σχέδια και την εκπομπή που ήταν να αναλάβει μαζί με το σύζυγό της μίλησε. Ενώ, δεν δίστασε να αποκαλύψει όλες τις λεπτομέρειες για τη γνωριμία της με το Λευτέρη Σουλτάτο, το γάμο τους αλλά και το ενδεχόμενο απόκτησης δεύτερου παιδιού.

Χαρακτηριστικά η ηθοποιός είπε: "Είμαι πολύ καλά, δεν μου λείπει η δουλειά. Απολαμβάνω την Εύα και βλέπω τον άντρα μου. Θα ήθελα να μεγαλώσω την οικογένειά μου."

Δείτε τη συνέντευξή της:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share