Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

"Πυροβόλησαν" τον Σάκη Ρουβά: Φωτογραφία - ντοκουμέντο

Το σημάδι από τη "σφαίρα"

19 Οκτωβρίου 2020 10:25
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Για paintball με το γιο του πήγε ο Σάκης Ρουβά και παρόλο που νικήσανε, έφαγε μια σφαίρα στο χέρι με αποτέλεσμα να του αφήσει σημάδι ο πυροβολισμός του "όπλου".

Ο τραγουδιστής με το γιο του Αλέξανδρο, ξύπνησαν νωρίς την Κυριακή το πρωί και αποφάσισαν να απολαύσουν την όμορφη ημέρα παίζοντας αγώνα paintball.

Γι' αυτό φόρεσαν τον προστατευτικό εξοπλισμό και η μάχη για τη νίκη ξεκίνησε. Ο Σάκης Ρουβάς δε σταμάτησε να θαυμάζει τον γιο του και να απολαμβάνει το παιχνίδι. Μιας και αναφερθήκαμε στον τραγουδιστή, δείτε εδώ "στέκεται" δίπλα στην Κάτια Ζυγούλη.

Δείτε τη φωτογραφία που δημοσίευσε παρακάτω:

Πηγή: Youweekly.gr

"Με τρομοκρατούσε..." - Απίστευτη εξομολόγηση από την Κάτια Ζυγούλη για το γάμο της με τον Σάκη Ρουβά

Η Κάτια Ζυγούλη παραχώρησε μία τρομερή συνέντευξη και μεταξύ άλλων δε δίστασε να κάνει και μία εξομολόγηση για το γάμο της με τον Σάκη Ρουβά, αποκαλύπτοντας πως στην αρχή, η ιδέα της οικογένειας, την τρομοκρατούσε.

Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και πολλά χρόνια, ενώ οι δυο τους έχουν αποκτήσει 4 υπέροχα παιδιά -διαβάστε εδώ τον τρόπο επιλογής των ονομάτων τους-. Το μοντέλο - παρουσιάστρια, μίλησε στο περιοδικό Beaute για την οικογένειά της και για τη σχέση της με τον σύζυγό της.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο ρόλο που έχει ο Σάκης Ρουβάς στην οικογένεια, καθώς και για στην αγροτική ζωή που έχουν επιλέξει να κάνουν μακριά από την πόλη, ενώ ακόμα αναφέρθηκε και στο χρόνο που περνούν οι δυο τους σαν ζευγάρι.

Διαβάστε αναλυτικά όσα είπε

Είχες φανταστεί ότι θα κάνεις τόσο μεγάλη οικογένεια;

Η αλήθεια είναι ότι φοβόμουν τη μητρότητα. Είχα επίγνωση του πόσο μεγάλη ευθύνη είναι, όχι το να έχεις έτοιμο το φαγητό αλλά η διαμόρφωση αυτών των ανθρώπινων ψυχών. Με τρομοκρατούσε αυτό. Αλλά η ζωή έρχεται και σου φέρνει ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι για να πάρεις τα μαθήματά σου και να εξελιχθείς. Είναι όμορφο ταξίδι η μητρότητα, απαιτητικό και σαφέστατα κρύβει πολλές ευκαιρίας να κάνεις λάθη αλλά και το σωστό.

Ο Σάκης πόσο συμπαραστέκεται στην καθημερινότητα της οικογένειας;

Αυτό μπορεί να αλλάζει κάθε σεζόν. Όταν δουλεύει όλη μέρα και το βράδυ, δεν γίνεται. Όταν όμως δε δουλεύει είναι απόλυτα παρών και πάρα πολύ υποστηρικτικός σε μένα και στα παιδιά.

Φαίνεστε πολύ αγαπημένοι με τον Σάκη...

Είμαστε πολύ κοντά με τον Σάκη αλλά κι αυτό θέλει δουλειά. Προσπαθούμε να βρίσκουμε κάτι να κάνουμε οι δυο μας. Αν δεν μπορούμε να βγούμε έξω, μπορεί να σηκωθούμε νωρίς το πρωί, πριν ξυπνήσουν τα παιδιά και να πάμε για περπάτημα οι δυο μας. Κάνουμε και μία ζωή αγροτική, καλλιεργούμε ντομάτες έχουμε κότες. Είναι πολύ θεραπευτικό να έχεις τόση επαφή με τη φύση.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share