Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Σάκης Ρουβάς: Γι αυτό τον λόγο έχει δώσει στα παιδιά του ονόματα που ξεκινούν από "Α"!

Θα πάθετε πλάκα!

23 Σεπτεμβρίου 2019 13:42
Σάκης Ρουβάς: Γι αυτό τον λόγο έχει δώσει στα παιδιά του ονόματα που ξεκινούν από

Ξέρετε ποιος είναι ο λόγος που ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη έχουν δώσει στα παιδιά του ονόματα που ξεκινούν από "Α";Εμείς είμαστε εδώ για να σας το αποκαλύψουμε!

Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη είναι, χωρίς αμφιβολία, ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz! Έχουν δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια με τέσσερα παιδιά, την Αναστασία, τον Αλέξανδρο, την Αριάδνη και τον μικρό Απόλλωνα. Αυτό είναι το σπίτι -παλάτι- του ζευγαριού!

Η Κάτια και Σάκης έχουν δώσει και στα τέσσερα παιδιά τους ονόματα που ξεκινούν από το ίδιο γράμμα, το άλφα. Εάν συμπεριλάβεις στη λίστα των ονομάτων και εκείνα των γονιών, δηλαδή Αναστάσιος (το βαφτιστικό όνομα του Σάκη) και Αικατερίνη (το βαφτιστικό όνομα της Κάτιας), τότε τα ονόματα από Α στην οικογένεια γίνονται έξι. Τι κρύβεται πίσω από αυτήν την επιλογή;

Όπως έχει αποκαλύψει ο Σάκης σε παλαιότερη συνέντευξη, επέλεξαν με την Κάτια ονόματα από άλφα γιατί θεωρούν ότι το γράμμα αυτό είναι τυχερό.

"Ξεκίνησε έτσι και μας άρεσε. Μ’ αρέσει το άλφα, είναι και το πρώτο γράμμα της αλφαβήτου και δεν ξέρω είναι εύηχο. Μ’ αρέσει!", είχε πει ο τραγουδιστής.

Σάκης Ρουβάς: Αυτή είναι η ηλικία του τραγουδιστή!

Εσείς γνωρίζετε ποια είναι η ηλικία του Σάκη Ρουβά; Εμείς στο Athensmagazine.gr ψάξαμε, βρήκαμε και σας παρουσιάζουμε όσα δεν ξέραμε για τον τραγουδιστή!

Πάμε να δούμε:

Ο Σάκης Ρουβάς από μικρή ηλικία ασχολήθηκε με τον στίβο, κατακτώντας αρκετά μετάλλια ως μέλος της Ελληνικής Εθνικής Ομάδας τη δεκαετία του '80. Στο σημείο δείτε το -τέρας- αυτοκίνητο του Σάκη Ρουβά!

Η μουσική του σταδιοδρομία ξεκίνησε το 1991, σε ηλικία 19 ετών, ως ένας από τους πρώτους ποπ-ερμηνευτές της Ελλάδας ενώ συνδύαζε τραγούδι, χορογραφία και σύνθεση του κομματιού.

Ο Ρουβάς έχει κερδίσει 6 βραβεία στα Arion Music Awards, 15 στα Pop Corn Music Awards και 22 στα Mad Video Music Awards. Επίσης, έχει ανακηρυχθεί "Άντρας της χρονιάς", έχει κερδίσει ένα βραβείο στα MTV Europe Music Awards και ένα στα World Music Awards.

Το 2009, το "Forbes" τον κατέταξε στην τρίτη θέση με τους πιο σημαντικούς καλλιτέχνες στην Ελλάδα.

Γεννήθηκε στο Μαντούκι,περιοχή έξω από την Κέρκυρα και είναι ο μεγαλύτερος από τους τέσσερις γιους του Κωνσταντίνου Ρουβά και της Άννας-Μαρίας Παναρέτου. Ο πατέρας του, Κωνσταντίνος Ρουβάς, είναι συνταξιούχος οδηγός ασθενοφόρου και η μητέρα του, Άννα - Μαρία Παναρέτου, εργαζόταν στο αεροδρόμιο της Κέρκυρας στα Duty Free. Έχει δύο μικρότερους βιολογικούς αδερφούς, τον Βασίλη και τον Τόλη, που είναι δίδυμοι και γεννημένοι το 1975, καθώς και έναν ετεροθαλή αδερφό από την πλευρά του πατέρα του, τον Νίκο, που γεννήθηκε το 1991. Θα πάθετε πλάκα μόλις δείτε την μητέρα του! Είναι σαν αδέλφια!

Η οικογένεια ήταν φτωχή και ο Ρουβάς ξεκίνησε να φροντίζει τα αδέρφια του σε ηλικία 5 ετών. Από την ηλικία των τεσσάρων, έκανε μαθήματα μπαλέτου και πρόβαλλε μια αθλητική δραστηριότητα. Οι γονείς του ασχολούνταν με το θέατρο και τα θεατρικά δρώμενα και στην ηλικία των 10 ο Ρουβάς πρωταγωνίστησε στην πρώτη του θεατρική παραγωγή (Αν οι καρχαρίες ήταν άνθρωποι). Οι παλιοί του συμπρωταγωνιστές είχαν εντυπωσιαστεί με το ταλέντο του. Σύντομα μετά από αυτό, ο Ρουβάς ανακάλυψε την μουσική για την οποία έδειξε τον ίδιο ενθουσιασμό όσο για τον αθλητισμό. Ξεκίνησε να μαθαίνει μόνος του κιθάρα, εμπνευσμένος από παγκόσμιους καλλιτέχνες όπως ο Έλβις Πρίσλεϊ.

Το 1984 οι γονείς του χώρισαν, ο ίδιος με τον έναν αδερφό του, τον Τόλη, μετακόμισαν στο χωριό των παππούδων του τον Ποταμό, μετά τον δεύτερο γάμο του πατέρα τους. Ο νεαρός Ρουβάς έκανε διάφορες δουλειές για να στηρίξει την οικογένειά του, μεταξύ των οποίων δουλειά ως βοηθός σε κατάστημα επισκευής αυτοκινήτων, ως οικοδόμος αλλά και ως μπάρμαν. Από την προσχολική ηλικία έδειχνε να έχει δυσκολία στο σχολείο, ειδικά στην ανάγνωση και τη γραφή (κάτι σαν Δυσλεξία). Λόγω του ότι εργαζόταν κατά την διάρκεια της μέρας, ο Ρουβάς πήγε σε βραδινό Γυμνάσιο & Λύκειο μαζί με την μητέρα του, η οποία είχε τελειώσει μόνο το δημοτικό.

Σε ηλικία 15 ετών, ο Ρουβάς εντάχθηκε στην ελληνική εθνική ομάδα στίβου ως θαυμαστής του Ουκρανού Σεργκέι Μπουμπκά. Πάμε όμως στο θέμα μας! Ξέρετε πότε γεννήθηκε και ποια είναι η ηλικία του;

Ο Σάκης Ρουβάς γεννήθηκε στο Μαντούκι της Κέρκυρας στις 5 Ιανουαρίου το 1972 που σημαίνει ότι είναι 47 ετών!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share