Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Σάκης Ρουβάς: Θα πάθετε πλάκα μόλις δείτε την μητέρα του! Είναι σαν αδέλφια!

Τον γέννησε στα 17 της χρόνια!

25 Αυγούστου 2019 14:28
Σάκης Ρουβάς: Θα πάθετε πλάκα μόλις δείτε την μητέρα του! Είναι σαν αδέλφια!

Πραγματικά θα πάθετε πλάκα μόλις δείτε την μητέρα του! Είναι σαν αδέλφια...

Ο γνωστός τραγουδιστής γεννήθηκε στην Κέρκυρα και πιο συγκεκριμένα στο Μαντούκι. Οι γονείς του Σάκη Ρουβά είναι ο Κωνσταντίνος Ρουβάς (σ.σ. ο πατέρας του) και η Άννα Μαρία Παναρέτου (σ.σ. η μητέρα του). Ο Σάκης Ρουβάς έχει έναν μικρότερο αδερφό. Το όνομά του είναι Αποστόλης Ρουβάς και τον οποίο φίλοι και συγγενείς τον φωνάζουν «Τόλη».

Ο πατέρας του εργάζονταν ως επαγγελματίας οδηγός. Από την άλλη, η μητέρα του είχε πιάσει δουλειά στα Duty Free του αεροδρομίου της Κέρκυρας. Το 1984 ήρθε το διαζύγιο για τους γονείς του Σάκη Ρουβά. Εκείνος και ο αδερφός του μετακόμισαν στο χωριό Ποταμός. Αυτό έγινε για να μείνουν με τους παππούδες τους.

Οι παππούδες του ήταν οι γονείς του πατέρα του. Όσον αφορά τον πατέρα του, Κωνσταντίνο, εκείνος επέλεξε να παντρευτεί ξανά, κάνοντας και άλλα παιδιά. Όταν έφτασε τα 12 έτη, ο Σάκης Ρουβάς αποφάσισε να πιάσει δουλειά. Έτσι, και έκανε, διότι έπρεπε να βοηθήσει οικονομικά την οικογένεια του και τη μητέρα του, η οποία ζούσε μόνη.


Ο γνωστός τραγουδιστής, αναφερόμενος στη μητέρα του, είχε δηλώσει κατά το παρελθόν: «Ξέρεις, τη νιώθω πολύ κοντά μου, γιατί έχουμε πολύ μικρή διαφορά ηλικίας. Ήταν μόλις 17,5 χρόνων όταν με έκανε. Ήταν παιδί. Βλέπω 18άχρονα κορίτσια σήμερα και δεν μπορώ να διανοηθώ πως θα μπορούσαν να μεγαλώνουν παιδιά. Το ίδιο ισχύει και για τη στάση της μητέρας μου σε διάφορα περιστατικά, όπως και για τον τρόπο που την αντιμετώπιζα εγώ».


Στη συνέχεια, ο Σάκης, αναφέρθηκε διαχρονικά στη σχέση τους: «Είχαμε πάντα ένα πολύ ξεχωριστό δέσιμο μεταξύ μας, πάντα ήταν κοντά μου, αλλά η σχέση μας έχει περάσει από πολλές διαφορετικές φάσεις. Μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια άλλαζα όχι μόνο εγώ, αλλά και τα πάντα γύρω μου, όπως και ο τρόπος που βλέπω τους ανθρώπους και τους αναλύω. Μεγαλώνοντας, λοιπόν, όλα τα γεγονότα της ζωής μου τα επισκέπτομαι ξανά με διαφορετικό τρόπο, τα αντιλαμβάνομαι και διαφορετικά κοιτάζοντάς τα από απόσταση».


Σχετικά με το τραγούδι και τη βοήθεια της μητέρας του, ο διάσημος τραγουδιστής, είχε τονίσει: «Πάντως, η μητέρα μου είχε διακρίνει από νωρίς κάποιες δυνατότητες σε εμένα και με ενθάρρυνε στα βήματά μου, όπως και όλη μου η οικογένεια. Εκείνη βέβαια ακόμη περισσότερο, καθώς ήταν καλλιτέχνης – ερασιτέχνης μεν, αλλά καλλιτέχνης, γιατί αυτό ή το έχεις μέσα σου ή δεν το έχεις».

Γυμνός στην παραλία ο Σάκης Ρουβάς!

Ο Σάκης Ρουβάς ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά, «After Dark».

Ο γνωστός τραγουδιστής αφού μίλησε για τη νέα σειρά – ντοκιμαντέρ της οποίας ηγείται και θα προβληθεί σύντομα στον ΣΚΑΪ, μετά ήρθε η στιγμή για να μπει στο «εξομολογητήριο».

Εκεί δεν δίστασε να απαντήσει σε όλες τις «αδιάκριτες» ερωτήσεις του παρουσιαστή, αποκαλύπτοντας τι χρώμα εσώρουχο φορούσε, αλλά και σε ποιες περιπτώσεις προτιμά να είναι... γυμνός! Δείτε την Κάτια Ζυγούλη να φοράει το μαγιό της και μας κολάζει!

Ο Θέμης Γεωργαντάς κατά τη διάρκεια της «εξομολόγησης» ρώτησε τον Σάκη Ρουβά: «Εκτός από το σεξ και το μπάνιο, ποια άλλη φορά απολαμβάνεις να είσαι γυμνός;», κι εκείνος απάντησε:

«Το μπάνιο στη θάλασσα. Είναι πολύ ωραίο, να αισθάνεσαι το νερό να κυλά πάνω σου. Κάνω συνεχώς και τώρα αλλά φροντίσω να είναι μια παραλία που δεν έχει κόσμο».

Θα πάθετε πλάκα: Αυτός είναι ο λόγος που ο Σάκης Ρουβάς έχει δώσει σε όλα του τα παιδιά ονόματα που ξεκινούν απο ''Α''!

Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη είναι, χωρίς αμφιβολία, ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz!

Έχουν δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια με τέσσερα παιδιά, την Αναστασία, τον Αλέξανδρο, την Αριάδνη και τον μικρό Απόλλωνα.

Η Κάτια και Σάκης έχουν δώσει και στα τέσσερα παιδιά τους ονόματα που ξεκινούν από το ίδιο γράμμα, το άλφα. Εάν συμπεριλάβεις στη λίστα των ονομάτων και εκείνα των γονιών, δηλαδή Αναστάσιος (το βαφτιστικό όνομα του Σάκη) και Αικατερίνη (το βαφτιστικό όνομα της Κάτιας), τότε τα ονόματα από Α στην οικογένεια γίνονται έξι. Τι κρύβεται πίσω από αυτήν την επιλογή;

Όπως έχει αποκαλύψει ο Σάκης σε παλαιότερή του συνέντευξη, δεν επέλεξαν με την Κάτια ονόματα από άλφα γιατί θεωρούν ότι το γράμμα αυτό είναι τυχερό.

«Ξεκίνησε έτσι και μάς άρεσε. Μ’ αρέσει το άλφα, είναι και το πρώτο γράμμα της αλφαβήτου και δεν ξέρω είναι εύηχο. Μ’ αρέσει!», είχε πει ο τραγουδιστής.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share