Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

"Ηρθε η στιγμή για να...": Με μια φωτογραφία Έλενα Τσαβαλιά και Μάρκος Σεφερλής ανακοίνωσαν αυτό που όλοι περίμεναν!

Το ανακοίνωσαν!

15 Οκτωβρίου 2020 12:40
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Είναι γνωστό πως εδώ και μερικές ημέρες η Έλενα Τσαβαλιά έχει γυρίσει σελίδα στην... καριέρα της!

Συγκεκριμένα η σύζυγος του Μάρκου Σεφερλή έχει ανοίξει καινούργιο μαγαζί, το οποίο επισκέφτηκε χτες και ο άνδρας της!

Μάλιστα με μια διπλή κοινή τους φωτογραφία η Έλενα Τσαβαλιά ανακοίνωσε αυτό που περιμέναμε όλοι εδώ και μέρες, δηλαδή την έναρξη λειτουργίας του μαγαζιού!

"ERTHE...για φαγητό και καφεδάκι! #noon #ertheconceptstore #healthyfood #healthylifestyle #fresh #delicious #irthaerthe #thereisnoplanetb #happy #couple", ανέφερε χαρακτηριστικά το post της Έλενας Τσαβαλιά, η οποία με αυτόν τον τρόπο έβαλε και ένα τέλος στα σενάρια χωρισμού για το ζευγάρι!

Δείτε την διπλή φωτογραφία στο Athensmagazine.gr:

Διαζύγιο για την Έλενα Τσαβαλιά: Ο φτυστός άνδρας με τον Μάρκο Σεφερλή που έγινε το τρίτο πρόσωπο!

Αυτός είναι ο άντρας που παράτησε η Έλενα Τσαβαλιά για τα μάτια του Μάρκου Σεφερλή! Ο άγνωστος γάμος της σε φωτογραφίες ντοκουμέντο!

Ο πρώτος γάμος της Έλενας Τσαβαλιά δεν είναι ένα γεγονός της ζωής της στο οποίο αναφέρεται, αφού έχει γυρίσει σελίδα και έχει βρει τον άντρα της ζωής της στο πρόσωπο του Μάρκου Σεφερλή και ζουν ευτυχισμένοι.

Ο πρώτος σύζυγος της ηθοποιού και παρουσιάστριας, δεν έχει καμία σχέση με τον καλλιτεχνικό χώρο και ο γάμος τους έγινε στις 15 Ιανουαρίου του 1999 στον Άγιο Δημήτριο του Παλαιού Ψυχικού, με κουμπάρους τους ηθοποιούς Αθηνά Μαυρομάτη και Βασίλη Ζωνόρο.

Ο επιχειρηματίας Αργύρης Τσέλλος ήταν ο άντρας που ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με την Έλενα Τσαβαλιά. Ο γάμος τους δεν κράτησε πολύ, αφού η ίδια η ηθοποιός έχει πει σε συνέντευξή της ότι γνωρίστηκε με τον Μάρκο Σεφερλή το 2001....

Με την ευκαιρία δείτε κι αυτό: Έκτακτη ανακοίνωση από την οικογένεια Σεφερλή - Τσαβαλιά: Ανακοίνωσαν αυτό που όλοι είχαν για φήμη!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share