Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Έκτακτη ανακοίνωση από την οικογένεια Σεφερλή - Τσαβαλιά: Ανακοίνωσαν αυτό που όλοι είχαν για φήμη!

Οριστικό!

12 Οκτωβρίου 2020 14:55
Έκτακτη ανακοίνωση από την οικογένεια Σεφερλή - Τσαβαλιά: Ανακοίνωσαν αυτό που όλοι είχαν για φήμη!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μπορεί αρκετοί να πιστεύουν πως Μάρκος Σεφερλής και Έλενα Τσαβαλιά βρίσκονται κοντά στον χωρισμό όμως οι ίδιοι για ακόμα μια φορά το διαψεύδουν!

Συγκεκριμένα η Έλενα Τσαβαλιά πρόσφατα μίλησε για τα σενάρια αυτά και ήταν ξεκάθαρη:

«Είμαστε μαζί με τον Μάρκο 17 χρόνια. Τα πρώτα χρόνια με τον Μάρκο ήταν πολύ δύσκολα απ’ όλες τις πλευρές και προσωπικά και οικονομικά και επαγγελματικά. Γιατί τότε ο Μάρκος προσπαθούσε να βρει τα πατήματά του και να σταθεί.

Δεν μπορούσα, δεν μπορώ ακόμη, να σκεφτώ ότι θα έκανα κάτι λιγότερο για τον Μάρκο. Είναι ο άνθρωπός μου, είναι ο άνθρωπος που επέλεξα να είμαι μαζί του, είναι ο άνθρωπος που επέλεξα να κάνω οικογένεια μαζί του. Ακόμη πιο σημαντικό. Αλλά αυτός είναι για μένα ο σύντροφος της ζωής μου, δεν θα μπορούσα να κάνω κάτι λιγότερο.

Με την ευκαιρία δείτε κι αυτό: Διαζύγιο για την Έλενα Τσαβαλιά: Ο φτυστός άνδρας με τον Μάρκο Σεφερλή που έγινε το τρίτο πρόσωπο!

Όπως λες ότι τον έχω στηρίξει, αντίστοιχα και ο Μάρκος με τον δικό του τρόπο, τη στιγμή που έπρεπε και για τον λόγο που έπρεπε, με στήριξε με όλη του τη δύναμη. Του το χρωστάω και θα του το χρωστάω σε όλη μου τη ζωή.

Δεν έχω κινηθεί νομικά για τα δημοσιεύματα που μας χωρίζουν. Στην Ελλάδα είναι δύσκολο να βρεις άκρη. Υπάρχουν περιοδικά που δεν υφίστανται, δεν έχουν έδρα. Εμάς ξεκίνησαν να μας χωρίζουν από το 2010. Και αυτό γιατί εγώ το 2010 σταμάτησα να παίζω στο Δελφινάριο. Δε μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς. Είχα πάει διακοπές με το παιδί, γιατί γεννήθηκε το 2004 και μέχρι τότε δεν είχαμε κάνει διακοπές. Απορώ με αυτούς που τα γράφουν. Εγώ θα ντρεπόμουν να είμαι αναληθής και ανακριβής» είπε η Έλενα Τσαβαλιά.

«Θα πάρω τον Μάρκο Σεφερλή και θα τον...» - «Πάγωσε» τον ηθοποιό η Έλενα Τσαβαλιά

«Πάγωσε» τον Μάρκο Σεφερλή η Έλενα Τσαβαλιά, η οποία αναφέρθηκε στο τι έχει σκοπό να κάνει μαζί του, αν κι εκείνος επίσης δεν έχει αντίρρηση.

Η Έλενα Τσαβαλιά διαθέτει ένα από τα πιο καλογυμνασμένα κορμιά της ελληνικής showbiz. Αγαπά τη γυμναστική και την υγιεινή διατροφή όπως έχει δηλώσει κατά καιρούς, ενώ αρκετές φορές την έχουμε δει να γυμνάζεται στα social media.

Βέβαια, αυτός ο τρόπος ζωής δεν αρέσει και πολύ στον σύζυγό της, Μάρκο Σεφερλή. Η ηθοποιός αποφάσισε να του αλλάξει γνώμη και να βάλει τον κωμικό στον ίσιο… δρόμο.

Η Έλενα Τσαβαλιά, μετά την αποκάλυψη για πιθανό τρίτο πρόσωπο, ανέβασε ένα βίντεο στον Instagram στο οποίο βλέπουμε το ζευγάρι να γυμνάζεται με την ηθοποιό να σημειώνει: «Εγώ θα τον βάλω στον ίσιο… δρόμο!».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share