Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

"Θεωρώ τον εαυτό μου καλύτερο από..." - Κατακεραυνώνει ο Γιάννης Μπέζος με το ξέσπασμά του

Τι συνέβη με τον ηθοποιό;

13 Οκτωβρίου 2020 17:08

Ο Γιάννης Μπέζος είναι ένας από τους πιο αγαπητούς ηθοποιούς στο κοινό καθώς οι συμμετοχές του σε επιτυχημένες σειρές είναι η συνταγή της επιτυχίας του.

Ο διάσημος ηθοποιός πρόσφατα έδωσε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στην Ελεονώρα Μελέτη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στους ρόλους τους οποίους έχει υποδυθεί τόσο στην τηλεόραση όσο και στο θέατρο ξεκαθαρίζοντας πως το κοινό αγαπάει και τιμά με την παρουσία του εκείνον και όχι τους ρόλους.

Χαρακτηριστικά ο ηθοποιός είπε: "Δεν μπαίνω σε κανέναν ρόλο ποτέ, θεωρώ τον εαυτό μου καλύτερο από τους ρόλους που κάνω. Οι θεατές δεν έρχονται να δουν τον ρόλο, αλλά εμένα να παίζω. Κανείς δεν ασχολείται με τους ρόλους. Αυτά είναι κλισέ που τα χρησιμοποιούμε στον χώρο μας για να εντυπωσιάζουμε. Νομίζω πως οι θεατές έρχονται για να μοιραστούν λίγες ώρες μαζί μας. Γιατί έχουμε να τους πούμε, μέσα από ένα έργο ή αν δεν έχουμε κάτι να τους πούμε, απογοητεύονται και φεύγουν"

Κοκάλωσε ο Γιάννης Μπέζος - "Εσύ τι λες; Θα αστειεύεσαι!"

Καλεσμένος στο Πρωινό βρέθηκε πριν λίγες ημέρες, ο επιτυχημένος ηθοποιός Γιάννης Μπέζος. Ωστόσο, "πάγωσε" με μια ερώτηση που του έγινε στον αέρα της εκπομπής.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια, με αφορμή την πρεμιέρα της σειράς όπου πρωταγωνιστεί -δείτε τα νούμερα που σημείωσε-, είπε "Ρώτησα τη Λίτσα Πατέρα και μου είπε ότι η σημερινή μέρα είναι πάρα πολύ δυνατή. Πιστεύεις;".

Ο Γιάννης Μπέζος αρχικά έμεινε άφωνος για δευτερόλεπτα και στη συνέχεια της απάντησε: "Τι να πιστεύω; Τα άστρα; Εσύ τι λες; Πιστεύω τα άστρα; Θα αστειεύεσαι βέβαια! Παρόλα αυτά, γράφω ως θετική την αντίδραση της κα Πατέρα. Αλλά όχι, δεν πιστεύω σε τίποτα από όλα αυτά. Να στο πω ανοιχτά, δεν πιστεύω στ’ αστέρια".

Δείτε το βίντεο:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share