Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

«Στο τέλος πάντα…» - Ρίγη συγκίνησης με τη Σία Κοσιώνη

Τι δημοσίευσε;

7 Οκτωβρίου 2020 13:06
«Στο τέλος πάντα…» - Ρίγη συγκίνησης με τη Σία Κοσιώνη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ρίγη συγκίνησης, μετά από όσα ανέφερε ο Νίκος Μουτσινάς, προκάλεσε η Σία Κοσιώνη, με τη διάσημη δημοσιογράφο να ρίχνει «γροθιά» στο στομάχι συναισθηματικά με τη δική της τοποθέτηση.

Η δίκη της Χρυσής Αυγής ολοκληρώθηκε με χαρμόσυνα νέα, αφού η εγκληματική οργάνωση καταδικάστηκε για αυτό ακριβώς, που εκπροσωπούσε, με την παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ να μην κρύβει τον ενθουσιασμό της, στο άκουσμα της ανακοίνωσης της απόφασης του δικαστηρίου.

Η Κοσιώνη υποδέχθηκε με φράση του Νίκου Καζαντζάκη την ετυμηγορία. «Υπάρχει στον κόσμο τούτον ένας μυστικός νόμος. Αν δεν υπήρχε, ο κόσμος θα ‘ταν από χιλιάδες χρόνια χαμένος, σκληρός κι απαραβίαστος: Το κακό πάντα στην αρχή θριαμβεύει και πάντα στο τέλος νικάται», έγραψε στο Instagram, μαζί με την επιγραφή «Σιγά μη φοβηθώ», που είχε η Στέγη Ωνάση.

Σία Κοσιώνη: Γιατί έχει ελάχιστους followers στο Instagram; Απίστευτη αποκάλυψη

Η Σία Κοσιώνη είναι μια παρουσιάστρια, η οποία καταφέρνει να μην προκαλεί με την προσωπική αλλά και επαγγελματική της ζωή!

Και αυτό θα το καταλάβει κανείς ρίχνοντας μια ματιά στο Instagram της Σίας Κοσιώνη! Τι θα παρατηρήσει; Ότι έχει ελάχιστους ακόλουθους σε σχέση με άλλα πρόσωπα της showbiz! Και ο λόγος είναι απλός! Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ έχει μόλις 65 χιλιάδες followers στο Instagram διότι δεν κάνει διαγωνισμούς. Και λέμε μόνο για αν ρίξει κανείς σε άλλες διάσημες της ελληνικής showbiz θα παρατηρήσει πως έχει τους πενταπλάσιους!

«Βαρύ» πένθος για τη Σία Κοσιώνη

«Βαρύ» είναι το πένθος για τη Σία Κοσιώνη, με τη διάσημη παρουσιάστρια να βυθίζεται στη θλίψη, παρηγορώντας παράλληλα τον Κώστα Μπακογιάννη για την πιο δύσκολη μέρα του χρόνου για τον ίδιο.

Σαν σήμερα (26/9), συγκεκριμένα, πριν από 31 χρόνια είχε δολοφονηθεί ο Παύλος Μπακογιάννης, πατέρας του σημερινού Δημάρχου Αθηναίων, με την οικογένειά του να μην ξεχνά ποτέ τον χαμό του, εξαιτίας της δράσης της «17 Νοέμβρη», κάτι που φάνηκε στις αναρτήσεις των Κυριάκου Μητσοτάκη και Ντόρας Μπακογιάννη.

Πρόκειται για ημέρα οικογενειακού πένθους και η Σία Κοσιώνη βρίσκεται στο πλευρό του συζύγου της, βιώνοντάς το επίσης από τη δική της πλευρά. Η δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ, άλλωστε, επίσης δεν μπορεί να λησμονήσει το τραγικό συμβάν, καθώς μέχρι και σήμερα η στυγνότητα του εγκλήματος συγκλονίζει την ελληνική κοινωνία.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share